Gündem

Antalya’da 65 yaş ve üstü vatandaşların adresi dünyaca ünlü Konyaltı Sahili varyantı oldu

Yeni tip korona virüs sebebiyle caddeye çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan yurttaşlar, 14.00-20.00 saatlerinde getirilen hürlük ile üçüncü defa caddeye çıktı. Hava sıcaklığının 27 dereceyi bulduğu şehirde dışarı çıkan yurttaşların adresi sahil, park ve varyant oldu. Maskeleri takan yaşlı çiftler şehrin yoğun sokaklarında gezinti yaptı. Dünyaca şöhretli Konyaltı Sahili varyanta gelen yaşlı çiftler ise Akdeniz’in görsel manzarasını izledi. Yurttaşlar Konyaaltı Sahilinin ıssız anlarını fotoğrafladı. Üçkapılar’a gelenler ise sosyal mesafeli banklarda ikram edilen kahvelerini yudumladı.

“Biz konutta kapanmaya razıyız”

Güneşli havanın tadını çıkaran Mediha Kol, “Allah hepimize sıhhat versin. Bu hastalığın bizim üzerimizden bir an evvel gitmesini istiyoruz. Hastalık geçsin biz konutta kapanmaya razıyız. Parkta oturduk kahvemizi, çayımızı içtik. Kolonyamızı, çikolatamızı aldık, azıcıktan konuta geçeceğiz” dedi.

“Sohbet edip gideceğim”

Bankta dostuyla sohbet eden Süleyman Beyazit ise, “Allah devletimize zeval vermesin, gençlerimize hasar vermesin ehemmiyetli olan o, aha geldik aha gidiyoruz. Kısıtlama yok konutumda 54 merdiven var inip çıkıyorum. Hareketi beğeniyorum, dedeyle birlikte sohbet edip gideceğim” diye konuştu.

İsa Akar – Burak Yalman

Sıradaki Haber :  Bugün hava nasıl olacak?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu