Rüya Tabirleri

Rüyada La İlahe İllallah Demek

Rüyada la ilahe illallah Muhammeden Resulullah çağrıda bulunmak imanın kuvvetine, sıkıntılı halin bitmesine maddi ve manevi rızka cümle parçası edilir. Rüyada la ilahe illallah söylediğini görebilen kimse borcu varsa borcunu öder, huzursuz bir durumu varsa bu meşakkatli durumdan kurtuluşu anlamına kazanç. Rüyada açıkça la ilahe illallah seslenmek büyük hayır demektir. Rüyada Sözcük-i Tevhid Getirmek: Rüyayı görebilen kişinin kurtuluşa ermesi anlamındadır ve rüya sahibin açlık ettiği ne varsa kabul olacağına alamettir.

Rüyanda La İlahe İllallah yazmak

rüyada La İlahe İllallah yazdığını görebilen kimse, borçlu ise borcunu öder, huzursuz bir hali varsa sıkıntısından kurtulur. Rüyada la ilahe illallah çağırmak geçimini sağlama sıkıntısının bitmesidir. Rüyada bir kağıt üzerine dobra dobra La İlahe İllallah yazdığını görebilen kimse dinde salah üzeredir.

Rüyada Yer Sarsıntısı Olurken La İlahe İllallah Demek

Rüyada la ilahe illallah çağrıda bulunmak düşmanı yenmektir. Depremden, doğal afetlerden ve insan şerrinden muhafaza olur. Rüya tabircileri bu rüya için defalarca hayırla yorumlanacağına söylemişlerdir ve düşmanın ve zalimin şerrinden uzak olacağına ifade etmişlerdir. Keza bakınız rüyada zelzele görmek ne anlayış gelir?

Rüyanda La İlahe İllallah Yazısını Görmek

Rüyada La İlahe İllallah yazısı bakmak, iman kuvvetine, dinde salaha, takva ve veraya kötüye işaret eder. Rüyada la ilahe illallah muhammeden resulullah yazısını görmek, fiziksel ve manevi rızka, berekete ve hayıra işarettir.

Rüyada gökyüzünde yoksa bulutlarda la ilahe illallah yazısı bakmak düşman üzerine şampiyon gelmeye, galibiyet ve izzete, sevinç, ferahlık ve şerefe erişmeye delalet eder.

Rüyada La İlahe İllallah Diyerek Uçmak

Rüya sahibinin açlık ettiği şeye kavuşmaya, haysiyet kazanmaya, hayır ve iyiliğe cümle parçası edilir. Bazen de bu rüya pişmanlık etmeye ve istiğfara kötüye işaret eder. Bazı kez de bu rüya insanları Hakk’a ağırlama etmeye dikkat çekici eder.

Rüyada korkup la ilahe illallah çağırmak

Rüya sahibi korukları varsa bu korkulardan kurtulur. Dünyada da ırk arasında muteber olur. Mevki ve asalet kazanır, güzel bir ad yapar. Müreffeh ve uzun bir ömür sürer. Ümidini kestiği işleri her yerde yaşam bulur. Gurbette ise, memleketine selametle döner.

Sıradaki Haber :  Rüyada Rastık Görmek

Ruyada La İlahe İllallah Diyerek Bağırmak

Rüyada kelime-i tevhidi bağırarak söylediğini görebilen kimse, borçlu ise borcunu öder, tedirgin bir hali varsa sıkıntısından kurtulur. Geçimini Sağlama sıkıntısı çekiyorsa bu sıkıntıdan kurtulacağına alamet sayılır. Tevhid Kelimesini açıkça söylediğini gören insan dinde salah üzeredir.

Rüyasında La İlahe İllallah Sesini Duymak

Bir kimsenin rüyasında la ilahe illallah duyması o kimsenin imanının çok kuvvetli olduğuna, bu kelimeyi daima tekrarlayarak tekrar tekrar iman tazelemesi gerektiğine kötüye işaret eder. Rüyanda la ilahe illallah zikrini denildiğini dinlemek, rüya sahibinin ibadete devam etmesine rızkın bereketleneceğine yorumlanır.

Rüyada Ölürken La İlahe İllallah çağırmak

Rüyada la ilahe illallah diyerek ölmek Rüya sahibinin uzun ve rahat için bir ömür süreceğini açıklama eder. Bu rüya büyük hayır, saadet ve zenginlikle yorumlanır. Rüya sahibi güzel bir mevkiye kazanç, hüküm ve zorlama sahibi olur. Allah’ın rızasını kazanır. Yoksul ise, durumu düzelir. Azl edilmişse, yerine döner. Zengin ise serveti artar. Ahirete de Hakk’ın rızasına erişir.

Rüyalarda Erkek yada Kız bir Bebeğin La İlahe İllallah Demesi

Rüya sahibinin emniyete kavuşmasına ve çocukları hakkında hayır görmesine sinyâl eder, önünde hayır kapıları açılır ve musibetten kurtulur.

Rüyasında bir bebeğin bu kelimeyi söylediğini görmesi kuvvet işlerinin kolaylaşmasına ve selamete çıkmasına işaretle tabir edilirken, makamı yücelir, kıymeti artar.

Küçük çocuklardan meydana gelmiş bir zikir meclisi bakmak; dindar, halka yararlı ve bilgin bir neslin yetişmekte olduğunu haber verir. Memleketin gelişeceğine, istikbalin belirlenmiş olacağına delildir.

Rüyada yüksek sesle la ilahe illallah demek

CELAL yani Allah (C.C.) İsm-i Şerifiyle zikreden yahut zikrolunduğunu görenin, dini ve itikadı sağlam olur. Dünya ve ahirette, aziz kılınır. Cennet-i Rıdvan ile müjdelenir. Onunla nimetlenir. Hasta ise şifa bulur. Fakirse, varlıklı olur. Zengin ise, serveti ve şerefi artar. Bekarsa, dindar ve itaatkar bir kadınla evlenir. Borçlu ya da hapis ise, kurtulur. Üzgün ise, feraha çıkar.

Sıradaki Haber :  Rüyada Vantrılok Görmek

Rüyasında La İlahe İllallah Yazısını Okumak

La ilahe illallah yazısını okuyan, kısa zamanda rahata kavuşur, derdinden kurtulur. Rüyada la ilahe illallah seslenmek sıkıntılardan kurtulmaktır. Cenab-ı Hakk’ı hürmetle zikrettiğini görebilen emeline nail olup, düşmanını yener. M mülk ve nimet sahibi olur ve Allah (C.C.) onu korur. Zalimlerden kurtulur. Hayra erer veya hazine bulur. Zikirle iştigal etmek, hayır ve berekettir.

Rüyanda La İlahe İllallah Diyerek Tespih Çekmek

Rüyasında la ilahe illallah diyerek tespih çektiğini gören, bütün halkın selametini ister. Evinde tespih çekip ”Lailahe İllallah” çağrıda bulunmak; müminlerin zaferine işarettir. Cenab-ı Hakk’ı evde methetmek, tespih etmek; ya da bunları işitmek; o bölgede büyük hayır ve bolluk husulüne kötüye işaret eder.

Rüyada La İlahe İllallah Muhammeden Resulallah Demek

Rüya sahibi, Müslümanlara hayırda bulunur ve bu rüya ne şekilde görülürse görülsün rüya rahibi için hayırdır. İki cihanda saadete, gufrana, rahmete, büyük kıymete, makama işarettir. Rüya sahibi, şeytan şerrinden, mezar azabından ve ateşten muhafaza olur.

Rüyayı gören birey darlıktan ve kederden kurtulur. Allah’ın (C.C.) yardımına erişir. İbn-i Fuzale zikir rüyasının oysa hayırla yorumlanacağını ifade ediyor. Rüyada zikreden bir cemaat bakmak; o mekan halkının dindarlığına işarettir. Herkes için feyiz, bereket ve nimettir. Bir toplulukla beraber zikreden, din büyüklerinin sohbetinde bulunur. İslama hizmet eder. Allah’ın (C.C.) lütfettiği nimetlerden o cemaatle beraber hissedar olur.

Rüyada La İlahe İllallah Diyen Birini Görmek

Her bakımdan büyük hayırdır. Rüya sahibinin bir üzüntüsü varsa üzüntüsünden hiç ümit etmediği şekilde kurtulur.

Rüyanda La İlahe İllallah Söylemek

‘La ilahe illallah’ – Allah’tan başka ilah yoktur- sözünü anlatmak endişe ve kederden kurtulmaya, çektiği musibetin ecrine ermeye, sözcük-i şehadetle ölmeye kötüye işaret eder. Bir kimse rüyada ”Lailahe illallah” dediğini görse, kelime-i şahadetle ölür. Eğer bir musibette ise bunun ecrini görür. Üzüntü ve kederde ise bunlardan kurtulur ve ferahlığa kavuşur. Rüyada la ilahe illallah çağırmak büyük hayırdır.

Sıradaki Haber :  Rüyada Had Cezası Görmek

Rüyada Lâilâhe İllallah Anlamı ve Yorumu

Diyanet: Bir kimsenin rüyasında ”Lâilâhe illallah” dediğini görmesi; o kimsenin son nefesinde son laf olarak sözcük-i şehâdet getirerek ölüm edeceğine, eğer başında bir musibet varsa bunun mükâfaatını göreceğine, eğer üzüntü ve endişe içinde ise bunlardan kurtulacağına sinyâl eder. İmam Nablusi: Rüyada tehlil, hidayettir. Rüyasında ”La ilahe İllallah” dediğini gören, kısa zamanda rahata kavuşur, sıkıntıdan kurtulur.

Arananlar:
https://www ensonhabermerkezi com/ruyada-la-ilahe-illallah-demek/ruyada la ilahe ilahllah soylemek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu