Gündem

Balkondan konser verdi, mahalleli sokakta göbek attı

Samsun’un Atakum ilçesi Lozan Caddesi üstünde bir apartmanda oturan 41 yaşındaki Gülhan Çakır Şimşek, evinin balkonuna ses sistemi kurarak mahalleliye orgla konser verdi. Evlerinin önüne inen semt sakinleri ise sosyal mesafeye dikkat ederek göbek attı.

22 yıldır müzisyenlik yapan Şimşek ilk kez böyle bir konser verdiğini belirterek TBMM’nin 100. yılında coşkuyu yaşatmak ve çocukları memnun etmek istediğini belirtti. Konserle beraber mahallede şenlik havası esti. “Hayat Bayram Olsa” gibi 23 Nisan şarkılarının yanında “Fidayda” gibi oyun havaları da çalınıp söylendi. Balkonlardaki ve caddedeki vatandaşlar alkışlar ve dansları ile eşlik etti.

Gülhan Çakır Şimşek, “Umulan bu korona virüsü sebebiyle insanlar evde sıkılmış durumdaydı. Ben de TBMM’nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Hakimiyet ve Çocuk Bayramı nedeniyle böyle bir faaliyet düşündüm. Bu şekilde kafamda tasarladık ve çocukları sevindirmek namına bunu yaptık. Aslında benim için de ırk için de moral oldu.

İnsanlara bu sıkıntılı süreçte takviye olabilmekten mutlu oldum” dedi.
Semt sakinleri ise, “Komşumuzun eline sesine afiyet. Lozan Caddesi şenlendi. Komşumuz gündüzden haber vermişti. Tüm enerjimizi attık. Böyle bir şeye fazla ihtiyacımız vardı. Bu fena günlerde mahallece çok eğlendik” dediler.
Balkon konseri insanları rahatsız etmemek için erken bir saatte son buldu.

Furkan Abrek Ünal – Ünsal Karka
 

Sıradaki Haber :  ABD'de ırkçılık isyanı şiddetini arttırdı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu