Gündem

Balkondayken başına isabet eden kurşunla hayatını kaybeden gencin ailesi konuştu

Hadise, 30 Nisan Perşembe günü Bahçelievler Zafer Semti Çayırlı Sokak’ta alana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Mermilerden bir tanesi o sırada balkondan dışarıya bakan 17 yaşındaki Rama Korbalı adlı genç kızın kafasına isabet etti. Kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybeden Korbalı’nın ailesi kabahatlilerin tutulması ve hakın yerini bulmasını istedi. Yaşamını kaybeden genç kızın abiyi Beşşar Muhammed Korbalı, “İftara 3 dakika kala bizim konutumuzun önünde bulunan parkta münakaşa çıktı, kurşun sıkıyorlardı. Kardeşim Rama sırçayı açtı. Biz elektrik patladı sandık. Rama pencereyi açtıktan sonra daha 10 saniye geçmeden kurşun geldi kafasına ve kafasının arka tarafından çıktı. Biz onu indirdik alta ve ambulansı aradık. Ambulansı beklemeye korktuk. Burada komşumuz onu kendi otomobiline koydu sağlık kurumuna götürdük. Bakırköy Devlet Hastanesi’nde kız kardeşim yaşamını kaybetti” dedi.

“Ben pencereye kız kardeşime yanaştım ve kafasına mermi geldiğini gördüm”

Kardeşi vurulduğu sırada aynı odada olduğunu ifade eden abi Abdullah Muhammed Korbalı, “Biz kız kardeşimizi kaybettik ama kanı yerde kalmasın istiyoruz. Adalet istiyoruz, zira onun kabahati yoktu suçsuzdu. Birkaç adam suratından böyle oldu. Ben onunla aynı odadaydım. İlk evvel ben gördüm onu. Çok sesler vardı. Ben pencereye kız kardeşime yanaştım ve kafasına mermi geldiğini gördüm. Ben müdahale ettim ve alta indirip hemen otomobille sağlık kurumuna gittik” diye konuştu.

ALAKALI HABER

İstanbul Valiliğinden balkondayken başına isabet eden kurşunla ölen kızla ilgili açıklama İstanbul Valiliğinden balkondayken başına isabet eden mermiyle can veren kızla alakalı söyleme

Sıradaki Haber :  Yozgat’ta sigaraya yasak geldi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu