Gündem

Başkan Üçok’tan fedakar anneye akülü araba sözü

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan cefakâr anne Fatma Günay 80, görme manili kızı Sündüs ve vücutsal manili oğlu Şaban Günay için akümülatörlü araba arzında bulundu. Bu çağrıya Belediye Başkanı Fatih Üçok kaygısız kalmadı. Başkan Üçok cefakâr anne Fatma Günay’ı Anneler Günü dolayısıyla evinde ziyaret ederek evlatları için arz ettiği akümülatörlü otomobilin lafını verdi.

Tüm eli öpülesi annelerin şefkatin ve sevginin kaynağı olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Tüm annelerimiz bizler için kıymetli ama Fatma Günay teyzemizin ayrı bir ehemmiyeti var, eşi ölüm ettikten sonra 42 yıldır görme manili olan kızı ve 30 yıldır vücutsal manili olan oğluna büyük bir azimle bakmaya çalışıyor. 80 yaşındaki cefakâr annemiz Fatma Günay’ı evinde ziyaret ettik ve arzlarını dinledik” dedi.

Fatma Günay’ın evlatları için akümülatörlü araba çağrısı yerine getirmek istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Fatma teyzemiz yaşı ilerlediği için çocuklarına bakmakta zorlandığını ifade ederek akümülatörlü araba çağrına bulundu. Bizler de Fatma teyzemizin bu çağrısını yerine getirmek istiyoruz. Lüzumlu çalışmalarımıza başladık. Hem oğlu Şaban kardeşimize Hem kızı Sündüs kardeşimize akümülatörlü araba takviyesinde bulunacağız. Fatma teyze benim nazarımda Suluova’da senenin annesidir” biçiminde konuştu.

“Başkanımdan Allah razı olsun”
Belediye Başkanı Fatih Üçok’un ziyaretinden mutluluk dinlediklerini ifade eden cefakâr anne Fatma Günay ise, “Başkanım ziyaretiyle beni ve evlatlarımı çok coşturdu. Başkanımızdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Seyfullah Uzun

Sıradaki Haber :  22 yıldır şiddet gören kadın çocuklarıyla baba evine sığındı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu