Gündem

Engelli vatandaşlara kapılarında sürpriz hediyeler

Bahçelievler Belediyesi Manililer Koordinasyon Merkezi, 10-16 Mayıs Manililer Haftası’nda ilçede yaşayan manili yurttaşları unutmadı. Caddeye çıkma kısıtlaması ile konutlarından dışarı çıkamayan manili yurttaşların konutlarına giden takımlar, muhtelif armağanlar dağıttı. Manililer haftası dolayısı ile ziyaretler karşısında mutlu olan yurttaşlar, takımlara teşekkür etti. Bazı konutlarda bulunan küçükler ise armağanları kendileri alarak takımlara “güle güle” diyerek uğurladı. İki manili kızına bakan anne Nur Vesile Cakas, ”İki çocuğumda görme manili. Geldiğiniz için Teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Bahçelievler Belediye Başkanımız Hakan Bahadır beye çok selam söyleyin” dedi.

“Keşke daha çok lüzumu olan birine verseydiniz”

Çocuklarının hastalığının dünyada yalnızca beş şahısta olduğunu söyleyen Sabiha Polat ise, ”Çocuklarımız emeklemeden bu hastalığını bildik. O günden beri birlikteyiz. Onlara bakıyorum elimden geldiğince. Çocuklarımın hastalığı nadide tesadüfülen bir hastalık. Hastalığın adı konulamadı. Bu hastalıktan dünyada 5 şahısta varmış. İkisi benim çocuğum. Üç tanede yurt dışında varmış. Ben armağan geldiği zaman utanıyorum. Güç bir süreçten geçiyoruz. Devletimiz güç vaziyette. Reelinde Allah razı olsun. Teşekkür ediyoruz. Bu hastalıktan, krizden dolayı çalışamayan bir sürü insan var keşke onlara götürseydiniz” dedi.

“Konutta sıhhat var”

Karantina günlerinde Bahçelievler Belediyesi’nin yaptığı desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Ali Polat da, ”Sağ olun sizi gördüm daha iyi oldum. Bizleri mutlu ettiniz. Bu karantina günlerinde bizleri çok mutlu ettiniz. Allah ülkemizin başından tam belaları hastalıkları defeder allahın izniyle. Sizin gibilerin sayesinde bizler de mutlu oluyoruz. Malum bizim de manimizden dolayı işimiz daha güç virüs kaparsak. Biz de kendimizi yalıttık. Konutta sıhhat var” diye konuştu.

17 yaşından beri kardeşlerine baktığını söyleyen Zinifer Güney ise ”Ben 17 yaşından beri kardeşlerime bakıyorum. Her türlü lüzumlarını karşılıyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber :  Türkiye’de sadece iki tane var, gören hayran kalıyor

Tuncer Cengiz
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu