Magazin

Hazal Kaya: Bir çocuk daha yapabilirim

Oyuncu Hazal Kaya, İbrahim Selim’in Youtube üzerinden yayınlanan programı ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ye misafir oldu. Geçtiğimiz aylarda öncelikle anne olan Kaya, annelikle ilgili dostça açıklamalarda bulundu. Koronavirüs sebebiyle evden çıkmayan Kaya, lohusalık döneminden bu duruma alışılmış olduğu için zorlanmadığını söyledi.

Ben fazla sevdim anneliği

Ardındaki Selim’in “Analık nasıl gidiyor?” sorusuna cevap veren güzel oyuncu, itirafıyla şaşırttı. Kaya konuyla ilgili şöyle dedi: “Ben anne olmaya çok hazırmışım. Doğdu kucağıma verdiler, ben profesyonelim güya üçüncü çocuğu doğurmuşum gibi davranıyordum. Annemi ve eşim Ali’yi sakinleştiriyordum. Ben fazla sevdim anneliği, daha çocuk yaparım, hoş bir şey çıktı. Bir tane daha olabilir derhal, iki de gelebilir çok gizli ilerliyorum. Herhalde genç analık durumu bu! Telaş da yapmadım hiç çocuk ağlamaya başladığında gerilmiyorum. Ben sıradan sevdim. Bir şeyi öyle sevebiliyor elde etmek fazla alışılmadık.”

Sevgiden ağladım

Bir varlığı bu kadar sevebilmenin ayrı bir duygu olduğunu söyleyen Kaya, “Dün güldü bana, sevgiden ağladım” dedi. Topluluk bir aile olduklarını da dile getiren oyuncu, “Onun dışarıya alışkın çıktım ben. Çok eğlenceli bir durum. Dört köpeğimiz, iki de kedimiz var biz zaten topluluk bir aileyiz ben galiba bir şeyleri büyütmeyi seviyorum. Şu Anda de bitkileri büyütmeye başladım” biçiminde konuştu.

Sıradaki Haber :  Çin'de havai fişek fabrikasında patlama

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu