Gündem

Kiralayan kişiden otomobilini geri alamıyor

Şehirde 10 yıldır oto kiralama işi yapan Volkan Karlıdağ 29, iddiaya göre, 6 ay evvel V.U. adlı bireye 34 UK 7129 plakalı beyaz bir araba kiraladı. V.U. ile ilk başta 1 aylık kiralama uyuşması yapan Karlıdağ, vakit dolduktan sonra arabasını geri istedi. V.U. ise bunun üzerine, “Taşıtını bir hafta, 10 gün içerisinde getireceğim” dedi. V.U.’nun dediği vakit dolduğu halde taşıtı getirmemesi ve takip makinesinin sökülmesi üzerine Karlıdağ, polise giderek dolandırıldığını bildirip davacı oldu.

V.U. ise bu vakitte yeniden Karlıdağ’ı kesintisiz oyaladı. Taşıtının şu anda Kahramanmaraş’ta olduğunu bilen Volkan Karlıdağ, bir an evvel arabasına yasa dışı bir iş yapılmadan geri kavuşmayı istiyor.

“Her yerde arıyoruz ama bulamıyoruz”

İHA muhabirine başından geçen vakayı anlatan Karlıdağ, “Vasıtamızı kiraya verdik. Kiraladığımız birey, takribî 1 aydır vasıtamızı ne geri getiriyor ne de bir kira ödemesi yapıyor. Dost dolandırıcı herhalde. Bizim gibi 3-4 mağdur daha varmış öyle bildik. Bu kişinin bulunması için emniyetten yardım bekliyoruz. Her yerde arıyoruz soruyoruz ama bulamıyoruz. Telefon ile aradığımızda kendisi yanıt veriyor ama vasıtamızı getirmiyor” diye konuştu.

“1 Mayıs’tan bu yana haber alamıyoruz”

Araba ile yasa dışı işler yapılacağından korktuğunu kaydolan Volkan Karlıdağ, “1 ay ödeme yaptılar sonra ödeme yapmadılar. Kendisi de karşımıza çıkmıyor. Biz parasal kasveti olan bir firma değiliz ama bu vasıtayla değişik bir eylem yapabilirler ne tip insan olduklarını öğrenemiyoruz. Bulunmasını arz ediyoruz. Aradığımızda taşıtınızı 1 hafta, 10 gün içerisinde getireceğim diyor. 1 aydır ama böyle otomobili getirmiyorlar. Vasıtamızdan 1 Mayıs tarihinden bu yana haber alamıyoruz. Takip aygıtını da söktüler. Bize vasıta şu an Kahramanmaraş’ta diyorlar. Kiraya verdiğimiz şahıstan birisinin alacağı mı ne varmış o da onlardan taşıtı almış herhalde. Klasik karmaşık bir gidişatta. Dolandırıldık, takviye bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber :  Sağlık Bakanlığı: 'Son 24 saatte korona virüsten 23 kişi hayatını kaybetti'

Umutcan İşledici – Elif Ayşenur Bay

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu