Gündem

Kurduğu sistemle televizyon yayını yaptı, izleyenleri güldürdü

Safranbolu ilçesine bağlı Sarıahmetli köyünde ikamet eden Recep Özen, korona virüs salgını sebebiyle caddeye çıkma kısıtlaması sebebiyle zaman geçirmek emeliyle evinin bahçesine televizyon sistemi kurdu. Özen, arızalı bir televizyonun kasasını evvel bir masa üzerine koydu, daha sonra televizyon arda büyük bir afişten dekor yaptı. Televizyon kasasının arda oturan Özen, cep telefonunu koymak için kütüklerden tripot yaptı. Özen, “prompter” misyonu görmesi için okuyacaklarını bir kağıda yazarak, haber sunumu yaptı. Özen sosyal medya hesabından paylaştığı videosunda sanki televizyonda haber sunuyormuş gibi görüntü ortaya çıkarken, görüntü izleyenleri eğlendirdi.

Özen, İhlas Haber Ajansı muhabirine yaptığı söylemede, korona virüs salgını sebebiyle dışarı çıkamadığını değişik işlerle uğraşarak zaman geçirdiğini söyledi. Bir zamanlar televizyon tamir işi yaptığını, arıza yapan televizyonu bu biçimde kullanmak istediğini ifade eden Özen, “İçinin malzemelerini çıkarttım böyle bir yayın sunim dedim. Bunu da Facebook’ta yayınlıyorum. Dostlarda yorum filan yapıyor” dedi.

Korona virüs salgını sebebiyle caddeye çıkamadıklarını aktaran Özen, “Korona virüs dolayısıyla caddeye çıkamıyoruz. Bize pazar günleri hak tanındı. Bende böyle bir şey yaptım. Bahçeye çıkıyorum aygıtımı koyuyorum, azıcık anlatıyorum Facebook’ta yayınlıyorum, alkış alıyor, yorum yapılıyor dostlar tarafından zaman geçiriyorum” diye konuştu.

Ersin Turan
 

Sıradaki Haber :  Vatandaşlar su doldurmak için saatlerce sıra bekledi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu