Gündem

Kuveyt’ten özel uçakla Kayseri’ye getirilen işçi: ‘5 yıldızlı otel beklerken, 10 yıldızlı otel geldi’

Geçtiğimiz günlerde korona virüs tedbirleri dahilinde Kuveyt ve Irak’tan özel uçakla getirilen 280 kişinin Melikgazi Yurt Müdürlüğü’ndeki karantinaları devam ediyor. Yurt çalışanları, zaman zaman karantinada yer alan vatandaşlar için moral etkinliği düzenliyor.

Yurtta kalan işçiler, kendilerini yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ettiler. Yurtta kalan bir yurttaş, “Cumhur-u Reisimiz, Cumhurbaşkanımız, seni çok seviyorum. Bizi uçakla getirdin buraya, 5 yıldızlı otel beklerken, 10 yıldızlı otel geldi. Allah razı olsun. Sağlık Durumu Bakanlığımıza, İl Sağlık Müdürlüğüne, Kayseri Valiliğine, yurt müdürlüğümüze ebedi teşekkürler. Kayseri’ye baki teşekkür ederim” dedi.

Ailesi ile beraber Kuveyt’ten getirilen bir kişi de, “Bizleri sağ salim özel uçakla Kuveyt’ten ülkemize getiren Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza fazla teşekkür ederiz. Bizlere burada ailesi gibi davranan bütün yurt görevlilerine, tüm sıhhat çalışanlarına çok teşekkür ederiz” biçiminde konuştu.

Ali Göç
 

Sıradaki Haber :  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 'İkinci dalgayı yaşamadığımızı rahat söyleyebiliriz'

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu