Gündem

Oğlunu sokağa attığı ileri sürülen anne konuştu

5 sene süresince 2 çocuğuna tek başına baktığını söyleyen anne Ebru Tanrıverdi, çocuklarını çok hoşlandığını, hiçbir şeyi çocukları ile değiştirmeyeceğini kaydoldu.

2003 senesinde S.T. ile evlendiğini, kocasının 2014 senesinde daire başkanı olması sebebiyle tam her şeyiyle farklılık göstermeye başladığını anlatarak, “Yaşamında başka bir bayan olduğunu da bildim. Eşim, çocuklarımın babası S.T. ile 5 sene evvel boşanma sürecimiz başladı, öncelikle uyuşmalı boşanma davası açtı. Ben buna itiraz ettim daha sonra çekişmeli boşanma davası açtı. Bunun üzerine 2011 senesinde beraber aldığımız konutumuzu ağabeyinin üzerine satış yaptı, mülk kaçırmak emelli. Elektriğimi kestirdi, suyumu ve natürel gazımı kapattı. 5 sene süresince bunun yaptığı tam makûsluklara tek başıma çaba ettim. Sadece 2 çocuğum vardı yanımda” dedi.
Egemenin, 2 çocuğuna iştirak nafakası olarak çocuk başına 500’er nafaka bağladığını belirten Tanrıverdi, “Ben de devlet memuruyum. 8 Nisan olayından kazançsak, oğlumun ifadelerindeki iddiada ‘başka biriyle evleneceğim, evleneceğim bireyin çocuklarımı istemediğini’ dediğimi babasının tesirinde kalarak palavra ifadelerde bulundu ve ben böyle bir şey demedim. Oğlum korona virüs sebebiyle caddeye çıkma yasağı olduğundan bir stres altına girdi, içeride kalmak onda sıkıntılılık verdi, ergenlik stresinden dolayı babasının yanına gitmek istedi, ortak velayet olduğu için de izin verdim” biçiminde konuştu.

Çocuğunu netlikle dışarıya atmadığını, kendi isteğiyle babasına gittiğini anlatan anne Ebru Tanrıverdi, “Hadise 8 Nisan’da olmadı, 15 yada 16 Mart’ta oldu. Zira 8 Nisan’da karakola giderek benden şikayet için oldu. 8 Nisan’da babasıyla beraber karakola gittikleri, karakoldaki ifadesinde ‘15 gün evvel babamın evine gittim, giderken eşyalarımı almadım, daha sonra alırım’ diyerek ifadesi başlıyor. Bu ifadesinde de baskı altında verdiği, o biçimde konuşturulduğunu düşünüyorum. Bu süreçte bendeki tam eşyalarını istedi, hepsini verdim yalnızca masaüstü bilgisayarı vermedim, zira 9 yaşındaki oğlum M.T. EBA üzerinde ders gördüğü için vermedim. Çocuğum için canımı veririm, özel mektebe kayıt yaptırdım babasının takviyeyi olmadı, telefon istedi, bilgisayar istedi en iyisini aldım. Oğlum benim canım ciğerim, yoksa canım feda olsun. Çocuklarımın iyi ve makûs günde hep ben vardım yanlarında. Babasının tesirinden dolayı çocuğum bu biçimde yapıyor, bunun farkındayım. Ben çocuğumu her türlü beğeniyorum. Çocuklarımı hiçbir şeye değişmem. Ayrıca S.T.’den de davacı olacağım” dedi.

Sıradaki Haber :  İçişleri Bakanı Soylu: 'Kadına şiddete karşı alarm halindeyiz'

Çocuklarını çok hoşlandığını söyleyen anne Tanrıverdi, çaba devam edeceğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu