Gündem

Ordu’ya 5 milyon liralık KIRDES desteği

İçişleri Bakanlığı’nın KIRDES Projesi çerçevesinde Ordu’da yürütülen çalışmalar ve yapılan hizmetlerle ilgili açıklamada bulunan Vali Seddar Yavuz, gönderilen ödenekle Ordu’nun 19 ilçesinde bitümlü sıcak karışım (BSK) asfalt yol, beton yol ve öteki ivedi altyapı hizmetlerinin yapılmakta olduğunu söyledi.

Yapılan altyapılar hizmetlerinin kırsalda tespit edilen ihtiyaçlara kadar belirlendiğini ifade eden Vali Yavuz, ‘’İçişleri Bakanlığımız, Kırsal Altyapı Destekleme Projesi dahilinde ilimizin acil altyapılar hizmetlerinin yerine getirilmesi nedeniyle 5 Milyon TL ödeneği ilimize görev etti. Bu ödenekle 19 ilçe genelinde 4,5 km Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt yol, 17,2 km beton yol yapımı programlandı. Yapımı programlanan yolların bir kısmı belediyelerce, bir kısmı da YİKOB başkanlığımızca ihale edilmek suretiyle yapımına başlandı.

Beton yollarımızın bir kısmının yapımı tamamlandı. Bir kısmının yapımı devam ediyor. Bir kısmı ise ihale aşamasındadır. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da KIRDES Projesi dahilinde ilimize 5 milyon lira tahsis tahsisinde yer alan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, tüm Ordulular adına teşekkür ediyorum. Bu hizmetler ilimize bahtı açık, şanslı olsun” dedi.

Metin Akyürek
 

Sıradaki Haber :  TBMM Başkanı Şentop, 'Türkiye teröre ve yandaşlarına asla geçit vermeyecektir'

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu