Rüya Tabirleri

Rüyada Islık Görmek

Rüyada gece ıslık araklamak, iyiye bitip tükenmez. Islık sesi işitmek, bazı can sıkıcı haberler sebebiyle planlarınızı başkalaştırmak zorunda kalacaksınız demektir. Kalın ıslık sesi, görenin yakınlarına yaklaşması gerekir demektir. Tiz ıslık sesi, hiç beklemedik bir zamanda para kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ıslık sesi dinlemek, üzücü haberlerden nedeniyle planlarınızı başkalaşmak zorunda kalacağınızın işaretidir. Islık çalmaksa mutlu olacağınız anlamındadır.

Yaklaşan uğursuzluğu haber verir.

Rüyada her hangi sekilde olursa olsun islik araklamak ya da islik sesi duymak habere isarettir. Gece isitilen islik sesi ya da çalinan islik, hayirli degildir. Islikla bir melodi ya da sarki ya da mars çaldigini görebilen ya da çalindigini isiten müjdeli bir haber alir. Bazilarina göre: rüyada islik aşırmak iyi ve hayirli degildir. Çünkü harama, yol kesmege, zenginler için kedere kötüye işaret eder. Bazilarinin dedigine göre,münasip olmayan isleri ve halleri irti barbar isarettir.

Islık sesi duymak, birtakım üzücü haberlerden nedeniyle planlarınızı başkalaşmak zorunda kalacağınız anlamına gelir. Islık çaldığınızı gördüyseniz, bu, mutlu olacağınız anlamına kazanç.

Rüyada gece vakti ıslık çalındığını görmek; iyi olmayan sonuçlara, tiz ıslık; para kaybetmeye, kalın ıslık; tanıdıklara karşısında daha iyi muamele etmek gerektiğine, rüyada ıslık aşırmak; kötü bir davranışınızdan dolayı dikkat alacağınıza, üzüntüye, ıslık çalındığını dinlemek; fena bir haber almaya işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Mahalle Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu