Rüya Tabirleri

Rüyada Jüri Görmek

Bir hedef için toplanan jüri mensuplarını görmek, işi akşamdan kotaran, kapalı kapılan ardında karar alıp, bunu alenen ifade eden basmakalıp insanlara, Hazırlanmış yiyici ve rüşvetçi insanlara; Sakin, temiz yüzlü ve iyi giyimli insanların oluşturduğu jüriyi göörmek, adaletin tecilli etmesine, beklentilerin gerçekleşmesine kötüye işaret eder.

Rüyada jüri görmek, çok yakında topluluk bir törenin olacağına ve bu törende kendisinin ön mevkide bulunacağına işarettir.

bir jüriye üye oldugunuzu gördüyseniz, su anki isinizden hoşnut olmadiginiz anlamina gelir. yakinda isinizi degistirip, yeni bir ise girebilirsiniz. eger bir jüri karariyla yükseldiginizi gördüyseniz, elinizi attiginiz her iste basari saglayacaksiniz

Rüyada jüri bakmak, kısa bir zaman sonradan kendisinin ön sırada olacağı topluluk bir merasime katılacak demektir.

Yakında işinizi değiştirip, yeni bir işe girebilirsiniz. Eğer bir jüri kararıyla yükseldiğinizi gördüyseniz, elinize attığınız her işte başarı elde edeceksiniz.

Kişi manâlı bir ya da devlete ait bir işle ilgilenecek demektir.

Bir jüriye üye olduğunuzu gördüyseniz, şu anki işinizden memnun olmadığınız anlamına kazanç. Yakında işinizi değiştirip, yeni bir işe girebilirsiniz. Eğer bir jüri kararıyla yükseldiğinizi gördüyseniz, elinizi attığınız her işte galibiyet sağlayacaksınız.

Rüyada jüri heyeti bakmak, kararla yorumlanir. Bir sinavda veya bir sergide jüri heyetinde bulundugunuzu görmek, geleceginiz hakkinda bir karar atamak durumunda oldugunuza; verdiginiz karara itiraz edildigini görmek, kendiniz için verecegi niz kararlarin önemli olduguna isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada jüri bakmak, rüyayi gören kimse hakkinda bir karar çikacagina isaret eder. Ara Sıra de rüyada jüri bakmak kalabalik bir toplanüya katilmaya isarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Dam Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu