Rüya Tabirleri

Rüyada Kabak Görmek

Rüyada kabak bakmak, itibarlı, şanlı, insanlara yakın, iyi yönetici, âlim veya doktor olan bir kimseye dikkat çekici eder. Rüyada kabak bununla birlikte, hasta için şifadır. Bunun için kabak, rüyada görülen sebze ile ilgili şeylerin en şanslı rüyası anlamına gelir.(Tamamlayıcı başlıklar için bakınız rüyada patlıcan, rüyada sebze bakmak, rüyada kabak yemek yemek.)

Rüyada kabak görmek bahtı açık olacak şeylere işaret eder. Rüyayı gören için şöhret, şöhret, haysiyet, zenginlik, bereket, rütbe, zafer, başarı ve şifa anlamına gelir. Rüyada kızartmalık kabak gören kişi, zamanında kaybettiği bir şeye her tarafta kavuşacak demektir.

Rüyada Kabak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Yeşil yemeklik kabak söz konusu olduğunda örneğin rüyanın görüldüğü mevsim önemlidir. Mevsiminde görülen kabak helal mala, işlerinizin düzeleceğine veya makam sahibi olacağınıza, borçlarınızı ödeyeceğinize göze çarpan eder. Eşi gebe olan birinin rüyada kabak görmesi, doğacak kız veya erkek çocuğunun uğurlu olacağına muhabere eder.

Rüyada yeşil kabak bakmak

Rüyada iri ve yeşil kabak görülmesi, itibar ve makama işarettir. Mevsiminde, evinde yeşil kabak görmek, bol nimete ve bol mala işarettir. Evinde yeşil kabak bakmak, hastalıktan kurtulmaya, günahlardan pişmanlık etmeye, hapisten kurtulmaya, iman ve hidayete, murada nail olmaya dikkat çekici eder.

Rüyada kabak toplamak

Kabak toplamak, muhterem, saygıdeğer insana, iyi yöneticiye, bilgine ya da doktora muhabere eder. Rüyada tarladan, bahçeden yoksa bostandan kabak toplamak, sıhhate, geçimin iyi olmasına işarettir. Kabak toplamak ara sıra de kendisinden istifade edilecek mala işaret eder. Ne şekilde olursa olsun, rüyada kabak toplamak hayırlıdır ve iyidir.

Rüyada kabak tarlası görmek

Kabak tarlası malı çoğalacak olan kimse olarak tanımlanır. Bazen de rüyada kabak tarlası bakmak akıl ve zekanın açılacağına hükmedilir. Bazı yorumcular ise rüyada görülen kabak tarlası, üzüntü ve sıkıntının bitmesine göze çarpan eder, demişlerdir. Ayrıca kabak tarlası, hafif ruhlu, güzel ve soylu bir kimse olarak da yorumlanır.

Rüyada beyaz kabak görmek

Rüyada beyaz kabak gören kimse, dininden, nefsinden sevgilisinden ya da çocuğundan kaybettiği bir şey yeniden kendisine döner. Beyaz kabak bakmak, bekarlar için evliliğe, evli kişiler için ise halk müziği ile iyi geçinmeye ve saygıdeğer bir birey olmaya yorumlanır.

Sıradaki Haber :  Rüyada Bahar çiçeklerı Görmek

Rüyada Kabak Toplamak

Rüyada kabak tarlasından kabak topladığını görebilen kimse, Yunus (A.S.)’in kıssasına binaen hastalığından kurtulur. Rüyada kabak topladığını görebilen kimse, topladığı miktarca mal elde eder. Bazen de rüyada kabak biriktirmek, fikir ve zekânın iyiliğine işarettir. Kabaktan yapılan kaplar hafif ruhlu, faydalı, güzel ve yüce kadınlara işarettir.

Hasta birinin rüyada kabak görmesi

Hasta bir kimsenin rüyada kabak görmesi, afiyete ermeye ve şifa bulmaya kötüye işaret eder. Rüyada kabak görmek, şanlı, ulu, itibarlı, insanlara yakın, iyi idareci, âlim veya doktor olan bir kimse ile cümle parçası edilir.

Bir sırrın açıklanması veya kötü bir haber işaretidir. Bazı yorumculara kadar de, iyi haberdir. Asma kabağı bol kazanca işarettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu