Rüya Tabirleri

Rüyada Lav Görmek

Rüyada lav bakmak, rüyayı görebilen kişinin büyük bir aşk yaşayacağına, tedbirli olmadığı takdirde üzüleceğine işarettir. Yani kişinin rüyasında lav görmesi, büyük bir aşk macerası yaşayacak demektir. Hem fazla itinalı olması gerekir ve bu aşka çok dikkat etmeniz gerekir. Evde lav görülmesi yaklaşan büyük kısmettir. Baskı, mevki, avantaj, ün, onur olarak yükselmek anlamına gelir.

Rüyada bir yanardağın lav saçtığını bakmak, bir vesileyle tanışılacak kimseye âşık olmaya ve onunla evlenmeye işarettir. Etrafa saçan lavlardan kıvılcımlar sıçradığını bakmak ise gizlenen sırların açığa çıkmasına işarettir.

Denizde lav görülmesi, yolculuğa, mala, karlı ticarete, endişe ve kederden kurtuluşa, mülk ve nimete, vücudun sıhhatine kötüye işaret eder. Denizde lav aynı zamanda esenlik, ihtiyat, çare ve sebatla yorumlanır. Ayrıca sağlam tedbire ve esenliğe çıkmaya işarettir.

Rüyada Lav Görmek Anlamı ve Yorumu

büyük bir macera geçireceğinize ve bir kimse ile tanışıp sonunda onunla evleneceğinize; eğer evli iseniz, esinizle aranızda önemli bir mesele olacağına delalet eder.

Ateşin lav çıkardığını görmek, bir sırrınızın açığa vurulacağına, bundan dolayı fazla kuvvet bir durumda kalacağınıza yorumlanır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada bir yanardağın lavlar saçtığını görmek, bir macera ile tanışacağınız birisiyle evleneceğinize işarettir. Ateşin kıvılcım ve lavlar saçtığını görmenizle, bir sırrınızın açığa çıkacağı seklinde cümle parçası edilir.

Rüyada lav görmek ara sıra de, sabrın taşmasına işarettir. Bazan bakımlı bir sırrın açığa çıkmasına, ani bir öfkeye, tartışmaya, zarara uğramaya yorumlanır. Kimi vakit bol kazanca, güzel bir evliliğe; kimi vakit da ateşli bir aşka, umulmadık sevinçli bir habere dikkat çekici sayılır.

Hasta olan bir kimse rüyada lav görse, rüya sahibinin kısa bir sürede şifa bulacağına işaret eder. Belki fakir bir kimse benzer rüyayı görürse, rüya sahibinin şansının açılacağına, geçimini sağlama sıkıntısı çekmeyeceğine muhabere sayılır.

Sıradaki Haber :  Rüyada Panayır Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu