Rüya Tabirleri

Rüyada Mağaza Görmek

Bakınız; Dükkan.

Genç bir erkek için yararlı bir işe; deneyimli yaştakiler için kârlı ve kazançlı bir rızka; bayan için ev hayatında mutlu ve iyi bir ömür süreceğine işarettir.

Genç bir erkek için faydalı bir işe dikkat çekici eder. Orta yaşlılar için kârlı bir işe yorumlanır. Kadın için aile yaşamının güzel, ömrünün uzun olacağına yorumlanır. Rüyasında büyük, güzel bir mağaza gören kimsenin umutları gerçekleşecektir. Rüyasında alış veriş yaptığını görebilen kimsenin hayatında olumlu bir şartların değişmesi olacaktır. Mağazada yangın çıktığını gören kişi sırlar bir şey öğrenir.

Büyük, güzel, parlak bir mağaza kişinin umutlarının gerçekleşeceğine dikkat çekici eder.

Rüyasında büyük, hoş bir mağaza gören kimsenin umutları gerçekleşecektir. Alış veriş ettiğini görebilen kimsenin hayatında olumlu bir değiştirme olacaktır. Rüyayı görebilen uzun bir yol yapıp tanıdık olmayan bir ülkeye de gidebilir. Mağazada yangın çıktığını gören kişi fazla garip bir şey öğrenir.

Rüyasında büyük, hoş bir mağaza gören kimsenin umutları gerçekleşecektir. Alış veriş ettiğini gören kimsenin hayatında olumlu bir değişim olacaktır. Rüyayı gören uzun bir yol yapıp yabancı bir ülkeye de gidebilir.

Rüyada görülen magaza, gören kimsenin hanimi.mali, çocugu ve binegidir. Magazada görülen çekicilik ve çirkinlik onlara nispet edilir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Nakış Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu