Rüya Tabirleri

Rüyada odunla ateş yakmak

Rüyada odunla alev tutuşmak; yeni bir konut almaya işarettir. Rüyasında odunla ateş yakan borcunu ödemek olarak yorumlanmaktadır.

Ateşe odun koymak Hakka yaklaşmaya, çocuğu eğitimciye vermeye anlatım tarzı edilir. Rüyada alev tutuşmak için, odun taşımak, hoş bir ün ve şan ile ifade edilir.

Rüyada ateşe odun hazırlamak, borcunu ödeme ve hastasını doktora götürmeye delalettir. Odunu Alev içinde alevlenmiş bakmak düşmana galip gelmeye ve kurbanın makbul olmasına işaret eder.

Genç bir erkeğin rüyasında ateşe odun attığını görmesi; bu rüyayı görebilen kimsenin arkadaş bildiği birisinin düşmanlığını kazanacağına yorulur. Rüyada odunla ateş tutuşmak, varsa borcu borcunu ödemeye delalet eder.

Bayırda odunla ateş yaktığını bakmak gönlünüze göre bir arkadaş edineceğinize işarettir. Çölde odunla ateş yakmak; insanların ilminizden faydalanıp doğru yolu seçeceklerine anlatım tarzı edilir.

Orta yaşlı birinin rüyada ateşe odun atması; o kişinin makam ve sahibi olacağına yorulur. Genç ve bekar bir kızın rüyada ateşe odun attığını görmesi; rüyayı görebilen kızın orman memuru yada bir mühendisle evleneceğine yorumlanır.

Rüyayı gören, odunu ateşle alevlendirilmiş görse, kestiği kurbanının kabul olduğu manasına gelir. Ateşin alev aldığını bakmak; bir yakınınıza âşık olacağınıza kötüye işaret eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Abanoz Ağacı Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu