Rüya Tabirleri

Rüyada Pamuk Görmek

Rüyada pamuk bakmak yumuşak başlı dindar kimseye, helâl mal, şanslı meslek ya da yardımcı arkadaşa, sevince, neşeye veya bol rızka yorumlanır.

Pamukla ilgili rüyalar çoğunlukla iyi sayılır. Bembeyaz bir pamuk tarlası gören kimsenin en büyük hayalleri bile gerçekleşecektir. Pamuk topladığını gören kendi zekâsı ve aklıyla talih alır.

Rüyada pamuk bakmak, yün cinsinden olmayan mal demektir.

Rüyada pamuğu dikip atmak, günahlarının eksilmesine, Resulullah (s.a.v.)’in sünnetine, pamuk ağacı ise, mütevazı bir adama işarettir.

Bir kimsenin rüyada pamuğu dikip attığını görmesi, günahlarının eksilmesine, Nebiyy-i Zişanın sünnetine, pamuk ağacı da, mütevazı bir adama alamet eder.

Rüyada pamuk görmek, ağırbaşlılığa, mal ve menfaate, din ve amel güzelliğine, şanslı ve makbul işlere göze çarpan eder.

Rüyada her sene ürün veren pamuk ağacı, hayırlı, herkese faydası dokunan, herkesin iyiliğini isteyen, hâkim, halim ve hoş ahlâk sahibi bir kimseye muhabere eder.

Rüyada herhangi bir hastalıktan nedeniyle pamuk uygulamak dinini güzelleştirecek işe ve dinî emirleri efendice gerçekleştirmek anlamına gelir.

Rüyada herhangi bir rahatsızlık olmaksızın pamuk göstermek, bahşedilen sözü yerine getirmeye, vaaz ve nasihatle hidayete ermeye ve nezrini edaya delâlet eder.

Rüyada pamuğu âdeti hilafına kullandığını görmek, rüya sahibinin kendi eksik ve ayıplarına muttali olmasına veya evinin soyulmasına delâlet eder.

a) Rüyada pamuk görmek Menfaat,
b) Mülk,
c) Kisve,
d) Örtü,
e) Ağırbaşlılık,
f) Ihtişam,
g) Din,
h) Hayır,
i) Makbul meslek ile tanımlanır.

Rüyada pamuk bakmak, Ihtişam ve ağırbaşlılığa, utanma duygusu ve örtünmeye, mülk ve menfaate, din ve amel güzelliğine, hayırlı ve makbul işlere alamettir.

Rüyada yastığına veya başka bir şeye pamuk yüklemek, bekâr için evlenmeye işarettir.

Rüyada pamuk ağacı mütevazı insana, Pamuk toplamak helal mala, Pamuk biriktirmek yahut saklamak aile fertleri için para biriktirmeye göze çarpan etmektedir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Lal Görmek

Yastık, minder yoksa döşeğe pamuk doldurduğunu görmek bekâr kimse için evlenmeye, evliler için varlık ve esenliğe yorulur.

Pamuk atmak pamuğu çekirdeğinden yarmak ve kabartmak biriyle didişme etmeye ve aleyhte söz söylemeye yahut zorluk ve bezginlik veren şeyi gidermeye yorumlanır.

Rüyada pamuk topladığını görmek, ele geçecek helal mala delâlet eder.

Pamuğu dikip atmak bazen günahları hafifletecek işler yapmaya, Efendimizin (s.a.v.) sünnetine uymaya alamettir.

Pamuğu bir maksatla göstermek dini emirleri güzelce yerine getirmeye, sözünde durmaya ve diğer bahtı açık işlere yorulmaktadır.

Pamuk satan kimseyi bakmak mülk ve dünyalığı iyi olmakla birlikte meşakkati de çok olan kimseye delalet eder.

Tarlasında bembeyaz pamuklar görmek, feraha çıkmaya işarettir.

Rüyada tarlada beyaz pamuk görmek, rahata kavuşmak biçiminde yorumlanır. Bembeyaz bir pamuk tarlası bakmak en büyük isteğine ulaşmaktır.

Pamuk kozası şanslı ve bol paradır. Pamuk toplamak görmek kendi emeği ile para kazanmaktır.

Rüyada pamuk biriktirmek, meslek hayatında zengin olacağınızın işaretidir.

Bembeyaz pamuk tarlası kimsenin hayallerinin gerçekleşeceğine göze çarpan eder.

Rüyada pamuk biriktirmek helal mal ile yorumlanır. Bu malı saklayan ailesi için para artırır. Yastığa ve sözde şeylere pamuk doldurduğunu görebilen, evlenir.

Bir hastalıktan dolayı pamuk kullandığını gören kimse dinini güzel yapacak bir işe döner ve bu suretle de dini emirleri efendice yerine getirir.

Bekâr bir kimse rüyada pamuk topladığını görse rüya sahibinin herkese faydalı olacak şanslı işler yapacağına hükmedilir.

Eğer rüyada pamuk satın aldığını görürse, o kimsenin dini düzeltecek amellerde bulunacağına yorumlanır.

Rüyada pamuk görmek, utanma duygusuna, örtünmeye ve gizliliğe de sinyâl eder.

Şayet topladığı pamukları yastığa veya yarı şeylere doldurduğunu görürse, rüyayı görenin evlenmeye niyetli olduğuna dikkat çekici sayılır.

Sıradaki Haber :  Rüyada Ebubekir Görmek

Rüyada görülen pamuk tohumu ise güçlükle kazanılan mülk olarak tanımlanır.

Rüyada pamuk ekmek, rüya sahibinin sıkıntılardan kurtulup ferahlayacağına göze çarpan sayılır.

Rüyada görülen pamuk satıcısı ise, laf dinlemeyen, sinirli, zengin, çocuksuz bir kimse olarak tanımlanır.

Rüyada kapalı veya açık kozalı pamuk bitkisi görmek halkın çıkarını gözeten, cümbür cemaat için hayır ve iyilik murat eden, güzel ahlâk sahibi bir kimseye muhabere eder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu