Rüya Tabirleri

Rüyada Rakı Görmek

Bakınız; İçki İçmek. Rüyada içkili bir şımartma alemi, çok ağır bir hastalıkla yorumlanır. Rüyada içkili bir yerde içmek, eğlenmek, çok ağır bir rahatsızlık demektir. Haram olarak yorumdur.

Rüyada raki içerek sarhos oldugunuzu bakmak iyi degildir. Bir dükkandan raki satin aldiginizi bakmak, yakinda bir hastaliga yakalanacaginizi lakin kisa zamanda iyileseceginizi gösterir. Rakinin dökülmesi hayra kötüye işaret eder.

Bir rakı fabrikasinda rakilarin siselere dolduruldugunu görmek, o yerde kisin birazcık sert geçecegine isarettir.

Bir baska rivayete görede: Rüyada raki görmek ya da içmek, haram bir mala ve büyük bir günah islemeye isarettir. Rüyada görülen raki, fitne, ser, düsmanlik ve kizginliga isarettir.

Rüyada içki içmek, içenin ahmaklik ve cehaletine kötüye işaret eder. Ölü bir kimsenin rüyada içki içtigi görülse, o ölü ahirette nimet erisimindedir.

Çünkü sarap, Cennet ehlinin içkisindendir. Ancak, ölünün devamli raki içmekle ölmüs olmasi ve hayatinda alkol içmeyi helal, itikad edenlerden olmasi tabirden müstesnadir. Raki, su ile kanstinlarak içildiginden dolayi evlenmek isteyen kimse için hayra delildir

Rüyada rakı içmek yada bakmak; yanlış hareketler sonucu fena yola düşmeye, geçimini haram yollardan sağlamaya veya hasta olmaya işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada İdris A.s Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu