Gündem

Sağlıkçı çift koruyucu tulumla evlendi, canlı yayında düğün yaptı

Eyüpsultan’da yaşayan radyoloji teknikeri Cemre Yetgin ile yoğun bakım hemşiresi Yunus Taştemür çiftinin düğünü yeni alıcı korona virüs salgını sebebiyle iptal oldu. Düğünleri iptal olan çift düğün töreni gerçekleştirmek istedi. Çift, geçtiğimiz gün Eyüpsultan Belediyesi Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nde evlendi. Sağlıkçı çift nikah töreninde gelinlik ile damatlık yerine koruyucu tulum giydi.

Törene nikah şahitleri dışarıda kimse katılamazken, çiftin ailesi ve yakınları nikahı salondaki camın arkasında izlemek zorunda kaldı. Sağlıkçı çifte destek olmak isteyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken nikaha video konferans aracılığıyla katıldı. Köken, “İnşallah daha hoş günlerde anılarınızı anlatırsınız gelecekte çocuklarınıza. Bu dönemin yapısı biraz bambaşka oldu. Sağlık Durumu çalışanları olarak sizleri keza tebrik ediyorum hem de bu özel günde birlikte olmaktan mutlu oldum. Sağolun Allah daim etsin diyorum. Bu işlem bitsin sizi evinizde de ziyaret ederiz inşallah. Tebrik ediyorum, Allah bir yastıkta kocatsın diyorum” dedi. Keza Başkan Köken, çifte düğün memuru aracılığıyla kahve takımı hediye etti.

Nikah töreninin gerisinde evlerine giden çift tulumlarını çıkararak gelinlik ve damatlık giydi. Sağlıkçı çift, sosyal medya hesaplarından canlı yayın açarak temsili nikah yaptı. Canlı yayına katılan çiftin çok sayıda yakını tebriklerini iletti. Düğün törenini de sosyal medya hesabından paylaşan Cemre Yetgin, “Korona savaşçıları mutluluğa evet dedi. Her şey çok güzeldi, katiyen unutamayacağımız bir hatıra oldu. Sn. Deniz Köken Beye fazla teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber :  10 gramlık minik kedi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu