Gündem

Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastadan pankartlı teşekkür

Mersin’de yaşayan emekli imam Hüseyin Onu, 29 Nisan tarihinde göğüs sızısı şikayetiyle Mersin Kent ve Araştırma Hastanesi acil servisine müracaat etti. Korona virüs salgınına karşın değişik hizmetlerin de devam ettiği sağlık kurumunda, yapılan ön muayenelerinde damar tıkanıklığı tespit edilen emekli imamın, bypass operasyonu olmasına karar verildi. Hüseyin Onu, Opr. Dr. Özgür Bayrı ve Opr. Dr. Özden Vezir tarafından yapılan zaferli bir operasyonla sıhhatine kavuştu.

Sağlık Kurumunda himaye altına alınan ve rehabilitasyonuna devam edilen emekli imam Hüseyin Onu, almış olduğu sıhhat hizmetlerinden dinlediği memnuniyeti, odasına astığı pankartla dile getirdi. Astığı pankartta, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sıhhat Bakanımız Fahrettin Koca Bey’e, Mersin Kent Hastanesi Başhekimi Bahar Aydınlı’ya, hekimim Özden Veziroğlu ve takımına, yoğun bakım ve servis çalışanlarına ve tüm Mersin Kent Hastanesi sıhhat çalışanlarımıza, kendi yaşamlarını hiçe sayarak vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi bildiririm” diyen Onu, pankartın alt kısmına düştüğü anekdotta ise “Uzayı fethetmenize gerek yoktur, insanların kalbini fethetmeniz yeter” ifadeleriyle, sıhhat çalışanlarına olan sevgisini dile getirdi.

Tüm sıhhat çalışanlarına bu güçlü süreçte basitlikler dileyen Onu, “Bu güç günlerimizde imdadımıza yetiştiler. Kendi yaşamlarını, çocuklarının yaşamlarını riske atarak bizim için gece gündüz çalışıyorlar. Biz reelinde uçmuşuz, haberimiz yok. Mersin Kent Hastanesi 5 yıldızlı bir sağlık kurumu. Her şeyi ile çok müthiş. Biz emin ellerdeyiz. Kalp, sevginin merkezidir, kalp damarları da sevgi yoludur. Benim sevgi yolumu açtılar burada. Ben herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kalp damar cerrahi uzmanı Özden Vezir ise hastanın sıhhat vaziyetinin iyi olduğunu dile getirerek, yaptığı bu ince tavrın pandemi yarıyılında kendilerinin çalışma şevkini çoğaldırdığını söyledi.

Sıradaki Haber :  Japonya’da Haishen Tayfunu endişesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu