Magazin

Selen Görgüzel: Suyu açık bırakmayalım

Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel, önceki gün Zekeriyaköy’de yer alan bir markette objektiflere takıldı. Görgüzel, karantina aşağıda çöpçatanlık yaptığını söyledi. Gazeteciler ile sohbet eden Görgüzel, “Sizi gördüğüme fazla sevindim, vallahi 20 gündür kendimizi eve kapattık” dedi.

Ofis boy oldum

Muhabirler ile konuştuğu sırada arayan eşi Hamdi Alkan ile telefonla görüşen Görgüzel, “Hamdi Bey sipariş verdi, unutmadan onu da alayım. Hamdi Bey bu konularda biraz panik, o yüzden markete beni gönderiyor, büro irtifa oldum resmen. Evden çıkmıyoruz, bol bol kitap okuyoruz ve film izliyoruz. Bazen yastık savaşı yapıyoruz, tabii ancak Hamdi Bey bana aleyhinde pes ediyor. Sporu ihmalkârlık etmiyoruz, evimde spor salonu yok fakat internetten açtığım videoları yapmaya çalışıyorum” biçiminde konuştu.

Çöpçatanlık yapıyorum

20 jurnal karantina her tarafında evde neler yaptığını anlatan Görgüzel, “Bol bol sosyal ağ yayını yapıyorum, geçtiğimiz günlerde evli ama kırgın olan bir çifti barıştırdım, iki kişinin arasını yaptım. Özetle evde çöpçatanlık yapıyorum” diyerek kahkaha attı. Evde kaldığı vakit her tarafında dikkat edilmesi gerekenleri vurgulayan şarkıcı, “Temizliğimize dikkat ediyoruz, ancak elleri yıkarken ve diş fırçalarken suyu açık bırakmayalım. Daha Sonra su sıkıntısı sürüklemek zorunda kalmayalım” dedi.

Aracına bindiği sırada gördüğü bir sokak köpeğini seven şarkıcı, “Malum her yer kapalı, sokakta yaşayan hayvanlarımızı aç bırakmayalım. Elimizden geldiği değin onları doyuralım” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber :  Lady Gaga Coronavirüs ile Mücadeleye Destek Oldu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu