Magazin

Şeyma Subaşı: Elim kolum bağlı

Şeyma Subaşı boşandıktan bir süre sonra kızı Melisa’nin velayetini babası Acun Ilıcalı’ya bırakmıştı. Survivor çekimleri için Dominik’te bulunan babasının yanına günlerini geçiren Melisa, koronavirüs salgınının baş göstermesiyle birlikte Türkiye’ye dönemedi. Geçtiğimiz ay yurt dışından gelen İtalyan sevgilisi Guido Senia ile birlikte karantinaya giren Şeyma Subaşı da uçuşların iptal edilmesi nedeniyle Dominik’e gidemedi.

Her gün ağlıyorum

Subaşı son olarak ağlarken çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabının hikaye kısmından paylaştı. sosyal ağ fenomeni, bu kareye; “Fiilen neden mi kilo verdim, mutsuzum ve depresyondayım? Kızımı bakmak istiyorum. Her gün ağlıyorum. Nelerin üstesinden geldim fakat bunda elim kolum bağlı. Lanet olsun sana corona” notunu düştü.

Uçuşların açılmasını bekliyorum

Kızı Melisa ile daha öncesinde çekilmiş pozlarını da takipçilerinin beğenisine sunan Subaşı, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Bu öyle 10 gün tatile gidip geldim gibi bir şey yok. Yaklaşık 1 aydır kızımı göremiyorum ve ne vakit göreceğimi bilmiyorum. Allah kimseyi evladından böyle ayrı bırakmasın. Sağlıklı ve mutlu olması manâlı olan biliyorum ama işte, yürek ve boğaz düğümleniyor bir zaman sonra. Uçuşların açılmasını bekliyorum sadece ona kavuşmak için. şu anda ağlıyorum lakin birazdan modumu başkalaştırmak için müzik açıp, spor yapıp, dans edeceğim kendi kendime.”

Sıradaki Haber :  Jandarmanın kedilerden kurtardığı Angut kuşları doğaya salındı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu