Gündem

Temizlik görevlisi Cevat bir fotoğraf karesi ile gönüllerde taht kurdu

Zeytinburnu Belediyesi Paklik Müdürlüğünde misyon yapan Cevat Gençoğlu 30, caddede yaptığı paklik çalışması sırasında kaldırım taşlarının arasına sıkışan sigara izmaritlerini eğilerek elleri ile çıkardı. O anların yer aldığı resim kareleri bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılınca Gençoğlu, bir anda sosyal medyada gündem oldu. Kısa sürece binlerce alkış ve yorum alan Gençoğlu, herkesin gönlünde taht kurdu.
Bir resim karesi ile Türkiye’nin gündemine gelen Cevat Gençoğlu, “10 yıldır işimi yapıyorum. İşimi hoşlanarak yapıyorum. O gün sigaralar çıkmadı, ben de elimle çıkardım. Basmakalıpta süpürerek çıkıyor. Çıkmadığı zamanlarda elimle ya da başka biçimde çıkarıyorum” dedi.

“Başka Bir Deyişle görenlerin hepsi bayıldı”

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da yaşanılanların ardından hemen Cevat Gençoğlu ile telefonda görüştü. Başkan Arısoy, telefon görüşmesinde kendisini tanıtarak nasıl olduğunu sordu. Gençoğlu’nun kaç yıldır Zeytinburnu Belediyesinde çalıştığını soran Başkan Arısoy, “Çok güzelimize gitti. Ben ömrümce filhakika her işi hoşlanarak yaptım. Senin de o yaptığın işi hoşlanarak yaptığını görmek beni çok mutlu etti. Arayıp sesini duyayım, bir tebrik edeyim dedim. Başka Bir Deyişle görenlerin hepsi bayıldı. Bizi çok mutlu ettin. Ne diyeceğimi öğrenmiyorum Cevad kardeşim. Allah takviyecin olsun” biçiminde konuştu.

Başkan Arısoy, Gençoğlu’nun 30 yaşında olduğunu ve evlenmediğini söylemesi üzerine, “Seni şipşak evlendirmemiz gerekli bak, haberin olsun. Bu benim telefonum, bir isteğin, hevesin olursa beni ara. Çok tebrik ediyorum, gözlerinden öpüyorum” dedi.

Furkan Tan

Sıradaki Haber :  Denizin üstünü yüzlerce kuş kapladı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu