Gündem

Temizlik hizmetlerinde hastane yakınlarındaki ATM’lere öncelik verildi

Yeni tip koronavirüs koronavirüs-19 salgını ile çaba kapsamında; ortak kullanım alanlarının pakliği de daha fazla ehemmiyet kazandı. Bilkent Holding firmalarının oluşturduğu Bilkent Hizmet Grubu çatısı altında yer alan, entegre kuruluş yönetimi sektörünün yüzde 100 Türk anaparalı işletmeyi Tepe Servis de ortak kullanım alanlarından ATM’lere müteveccih hizmetlerinin sıklığını artırdığına söyledi. Çok rakamda bireyin operasyon asıllaştırdığı ATM’lerin pakliğinden mesul olan firma, 16 bini aşkın ATM’ye müteveccih hizmetini, salgın ile yoğun bir gayretin hakikatleştiği Mart ayında takribî iki katına çıkardığını duyurdu.

“Mart ayında, 121 bin 410 silim harekâtı reelleştirdik”
Salgınla gayrette tüm dünya ile beraber Türkiye’nin de ehemmiyetli bir süreçten geçtiğini vurgulayan Tepe Servis ve İdare Bankalar Direktörü Berna Artuç, “Elde ettiğimiz bu konumun bize getirdiği bazı mesullükler var. Hem mesullüklerimizden hem de ortak kullanım alanlarının salgının dağılmasındaki ehemmiyetinden yola çıkarak sunduğumuz hizmetlerin sıklığını değiştirdik, kullandığımız mahsullere dezenfektanlı kimyevi paklik mahsullerini de ekledik. Özellikle sağlık kurumulara yakın noktalarda bulunan ATM’lere haftada en az üç kere paklik hizmeti sunmaya başladık ve reelleştirdiğimiz aylık silim operasyonunu 69 binden, 121 bine çıkardık. Ayrıca Düzce Valiliği’nin aldığı kararlar sonucunda bölgedeki 79 ATM’ye her gün periyodik olarak paklik hizmeti sunuyoruz. Bu kapsamda ülkemizin salgın ile yoğun bir çaba asıllaştırdığı Mart ayında ATM’lere müteveccih 121 bin 410 dezenfeksiyon tesirli silim harekâtı reelleştirdik.” diye konuştu.

Toplamda 11 bankaya hizmet sunuyor
Ülkemizdeki 11 bankaya müteveccih hizmetlerini büyük bir titizlikle yürüttüklerini belirten Artuç, “Banka şubelerine paklik personeli hizmeti de sunuyoruz. Sadece Türkiye’de değil, KKTC’de hizmet veriyoruz” söylemesini yaptı.

Banka harekâtlarının hizmet verilen noktaların dağınık yapısı sebebiyle operasyonel anlamda bazı güçlükleri barındırdığını aktaran Artuç, “En güç doğrultularından biri de her şubede misyonlu tek personelin bulunması sebebiyle, hastalık ya da izin gibi gidişatlarda yerine başka bir personelin yönlendirilmesi. Ve bu sürecin ülke genelindeki binlerce lokasyonda kısa zamanda tasarlanması koşul.” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber :  Dışişleri Bakanlığından Türkiye'ye yöneltilen asılsız iddialara sert tepki

“ATM’leri mobil olarak hakimiyet ediyoruz”
“Türkiye’nin erişilmesi en güç bölgelerindeki ATM’lerin paklik operasyonunu her türlü hava şartlarına ve bölgesel etkenlere rağmen yürütüyoruz.” ifadelerini kullanan Artuç, “Binlerce ATM’nin pakliği ve her şubede tek bir paklik personeliyle işlerin yürütülmesi ancak teftiş, çok titiz bir tasarılama ile muhtemel. Arındığımız ATM’leri uzaktan ulaşımla, mobil ve asıl zamanlı hakimiyet ediyoruz.” diye konuştu.

16 bin 511 adet ATM’ye hizmet sunduklarını söyleyen Artuç, “Dezenfeksiyon çalışmalarımızda lekelerin tamamen ve süratli bir biçimde giderilmesine müteveccih etrafa duyarlı mahsuller kullanıyoruz. Mahsullerimiz kirlenme operasyonunun gecikmesini sağlayan özelliğe de sahip.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu