Gündem

Türkiye’ye gönderilen Gülüşken’in kızı Leyla: ‘Sosyal medyada linç kampanyasına maruz kalıyoruz’

İsveç’in Malmö şehrinden Covid-19 testi pozitif çıkmasına karşın rehabilitasyon edilmeyerek evine sevk edilen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken ve ailesi sosyal medyada trollerin maksadı haline geldiklerini belirtti. Sosyal medyada İsveç’deri hudut dışı edilecekleri istikametinde haberler gezdiğini aktaran Gülüşken, ”Biz zati İsveç yurttaşıyız, yalnızca babam Türk yurttaşı onunda vakitsiz seansı var. Bizim hakkımızda böyle bir duruşma kararı filan yok. Ama, İsveç’teki PKK’lılar, bize dava açıp hudut dışı edilmemizi isteyeceklermiş. Bunu sosyal medyada ”İsveç Muhacirler Ajansı aileyi hudut dışı ediyor’ biçiminde kötüle atarak dolaşıma sokmuşlar” dedi. Gülüşken, ”Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Ak Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ile akraba olduğumuza dair yeniden sosyal medyada kara propaganda haberleri ile çalkalanıyor” ifadelerini kullandı.

Konya’nın Kulu ilçesinden olmadığını söyleyen Gülüşken, ”Batman’ın Gerçüş ilçesinin Kayapınar köyündenim. Konya’nın Kulu ilçesi ile bir bağım yok. Sayın Fahrettin Koca ve Abdullah Ağralı’da netlikle akrabam değil” dedi.
Babasının BMW önünde sürüklettiği bir resim ve İsveç’te sağlık kurumunda çekilen bir resmini de değerlendiren Gülüşken, ”Babamın 2014 senesinde İsveç’te sağlık kurumunda çekilen bir resmini bulup sosyal medyada servis etmişler. Sanki bu resim bir hafta evveline aitmiş gibi. Birde babamın dostunun BMW otomobili önündeki sürüklettiği bir resim var, onu da sosyal medyada yayınlayıp, bizi milyoner göstermişler. Bizim netlikle otomobilimiz yok.Türkiye’nin bize dayanak etmesi çok bireyin zoruna gitmiş sanki linç ediliyoruz” ifadelerini kullandı.

Metin Altınışık
 

Sıradaki Haber :  Galata Kulesi görsel şölen ve konserlerle ziyaretçilere açıldı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu