Gündem

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu Kuzey Marmara Otoyolu’nda işçilerle iftar yaptı

Eriştirme ve Altyapı Bakanı Adaletli Karaismailoğlu, 4 taşıtın yan yana aynı anda geçebileceği tünelleriyle dünyada bir ilk olma özelliğine sahip olacak olan ve imali devam eden Kuzey Marmara Otobanı 6’ncı kesim Akyazı Şantiyesi’nde tahlillerde bulunarak emekçilerle beraber iftar yaptı. Yetkililerden çalışmalarla alakalı bilgi alan Bakan Karaismailoğlu, daha sonrasında şantiye içerisinde kurulan masadaki yerini aldı. Burada emekçiler ile sohbet eden Karaismailoğlu, ezanın okunmasıyla beraber çalışanlarla birlikte orucunu açtı.

Çalışmalardan dolayı emekçilere teşekkür eden Bakan Karaismailoğlu, “Kuzey Marmara Otobanı’nun Akyazı kesiminde bulunan şantiyedeki dostlarımız ile iftar yapacağız. 2 aydan beri bilindiği üzere salgın hastalığı sürecinden geçiyoruz, Mayıs ayı ile beraber bu hastalığı bertaraf ederek basmakalıp yaşama dönmenin tasarılarını yapıyoruz. Allahın İzniyle işimizi, eforumuza daha sıhhatli biçimde devam edeceğiz.

Bu 2 aylık süreçte tabi ki siz çalışanların yaşamı, hayat şekli ve sosyal mesafe kavrayışımız değişti. Onlara dikkat ederek hoş ve özverili bir çalışma yürütüyorsunuz hepinize çok teşekkür ediyorum. Neticede sizlerde mukaddes bir misyon yapıyorsunuz, hepimiz çalışma dostuyuz, aynı yolda hizmet ediyoruz. O surattan bu çalışmalarımızda bittikten sonra ve virüsü de allahın izniyle Mayıs ayında atlattıktan sonra yeniden şantiye ve arazide hep birlikte en hoş biçimde çalışmalar yapıp, işimizi en hoş biçimde tamamlayarak yurttaş ve ulusumuzun hizmetine açacağız. Hepinize iyi maksadınız, çalışma ve özverinizden dolayı teşekkür ediyorum. Daha hoş günlerde tekerrür beraber olmak üzere” dedi.

Burak Can Tokyürek – Orkun Kaya

Sıradaki Haber :  Pandemi döneminde çiftlere mutlu olma tavsiyeleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu