Gündem

Tuzla’da hayat E-VE sığar

Sosyal hayatı devam ettirmek için, sürekli hizmet fikriyle değişen şartlara uygun bir şekilde etkinliklerin ve hizmetlerin formatını değiştiren Tuzla Belediyesi, güçlü bilgi operasyon daha aşağı yapısının sunduğu bütün teknolojik imkanları vatandaşların hizmetine sundu.

Eğlenceli oyunlar

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi ( AÇEM ) uzak eğitim ile Anne ve Çocuklar için eğitimlerini dijital medyada devam ettiriyor. AÇEM öğretmenlerinin eğitsel oyunlar ve el yeteneklerini geliştirmeye karşın derslerinde Anne ve çocuklar, eğlenceli eğitim ve etkinlik videolarıyla evlerinde sıkılmadan süre geçiriyor.

Kesintisiz eğitim

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi ( TUZGEM ) ve Bilgi Evleri uzak eğitim dahilinde, üniversite hazırlık kursları ile lise geçiş sınavına hazırlanan öğrenciler için kurslarını dijital medya üzerinden öğrencilere ulaştırıyor. Tuzla Belediyesi sıhhat işleri müdürlüğü, evlerinde kalarak COVID 19 mücadelesine katılan vatandaşlara moral desteği devretmek için, psikologlarla dijital medya üzerinden evlere ulaşıyor.

Spor evinizde

Her yaştan vatandaşımızın evlerden çıkmadığı bugünlerde herkesin ev ortamında yapabileceği basit çalışma hareketlerle spordan kopmaması için spor zamanı öğretmenleri ve spor okulları eğitmenleri yine dijital medya ile sporu evlere taşıyor.

Dijital Kültür Merkezi

Tuzla Belediyesi, kültür sanat etkinliklerini dijital medya ile evlere taşıyıp, tiyatro, müzik dinletisi ve söyleşilerin evlerimizden izlenmesini sağladı. Çocuk ve yetişkin tiyatroları ile gençlerin dahil olduğu etkinliklerin harmanlanmasından oluşan “ Dijital Kültür Merkezi “ evleri kültür sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Tuzla Belediye başkanı Dr. Şadi Printer, “Tüm imkanlarımız ve çağın teknoloji imkanlarıyla desteklediğimiz altyapımız ile vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Sosyal hayatı desteklemek için çalışmalarımızı evlere aktarmayı başardık. Hemşehrilerimizle iletişimi sürekli sürdürürken, evlerimizde eğitim, sağlık durumu, sanat, spor, oyun gibi bütün etkinliklerimizi evlerimizden izlenebilir ayla getirdik.

İnternet ve teknolojiyi içten kullanarak, gerek vatandaşların gereklilik ve taleplerini karşılamak üzere, gerekse sosyal hayatı desteklemek için vatandaşlarımızla iletişim ve etkileşimimizi arttırmaya azami yük veriyoruz.

Sıradaki Haber :  Kızılay’ın kan stoku kritik seviyeye düştü

Saha çalışmalarından, sosyal hayatı destekleme etkinliklerimizden, uzakta eğitim faaliyetlerimizden, kültür sanat etkinliklerimizden ve iletişim kanallarıyla hemşehrilerimizle yürüttüğümüz Covid-19 mücadele sürecinden elde ettiğimiz olumlu sonuçlarla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın evde kalarak bize destek olmalarını rica ediyoruz. Dayanma ve anlayışları için kendilerine teşekkür ediyoruz” diyerek aralıksız sosyal hayatı destekleyen çalışmaların süreceğini belirtti.

Tuzla Belediyesi saha çalışmaları ile eş zamanlı yürüttüğü faaliyetler ile Covid-19 sürecini hayatın ve ilçenin her alanına yayarak devam ettiriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu