Gündem

Denizli’de sokağa çıkma yasağı öncesinde tüm tedbirler alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 ilde 17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00’ten itibaren 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00’e kadar alınan sokağa çıkma yasağını duyurmasının peşinde Denizli Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Denizli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için bütün tedbirlerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, belediyecilik hizmetleri ile vatandaşların jurnal ihtiyaçlarını, kurallar ölçüsünde karşılamak için nöbetçi ekipler oluşturdu. Vatandaşların ekmek ve tıbbi araç gereç gibi ivedi ihtiyaçları için 112 Çağrı Merkezi ve ALO 153 hattını arayabilecekleri ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin “112 İtfaiye”, “188 Cenaze”, “Denizli Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) 185 Çağrı Merkezi” ve “Zabıta Dairesi Başkanlığı” kesintisiz hizmetlerini sürdüreceği belirtildi.

Büyükşehir ekipleri sokak hayvanları içinde nöbetçi ekipler oluşturdu

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Vefa Sosyal Yardım Grubu vatandaşların, ekmek, tıbbi malzeme ve sokağa çıkma yasağı kararının izin verdiği ölçüde ihtiyaçlarını giderecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının muhtemel aksaklıklar için nöbetçi ekipler oluşturduğu belirtildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı da yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam edecek. Sokağa çıkma yasağı dolayısıyla cadde hayvanlarının mağdur olmaması için de tedbir bölge Denizli Büyükşehir Belediyesi, can dostların mama ve su ihtiyacını nöbetçi ekiplerle karşılayacak.

“Siz evde kalın, biz sizin için çalışıyoruz vatandaşlarımıza hizmet için sahada olacağız”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sokağa çıkma yasağı kapsamında bütün tedbirleri aldıklarını söyledi. Bu süreçte belediyecilik hizmetlerinin sürekli süreceğini gösteren Başkan Zolan, “Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını belirlenen kurallar ölçüsünde karşılayacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz ve Vefa Sosyal Takviye Grubumuz 112 Çağrı Merkezi ve ALO 153’e iletilen talepleri vatandaşlarımıza götürecek. Vatandaşlar bütün kurallara hassasiyetle uyarlama çağrısında bulunuyoruz. Siz evde kalın, biz sizin için çalışıyoruz. Bu hafta sonu da vatandaşlarımıza hizmet edebilmek adına sahada olacağız. İnşallah bu şiddet günlerin üstesinden daima birlikte geleceğiz” dedi.

Sıradaki Haber :  Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy normalleşme planlarını açıkladı

Semih Can Yılmaz – Fadıl Pişkin
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu