Gündem

Büyükçekmece’de Ramazan Bayramı coşkusu balkonlara taştı

Büyükçekmece’de Ramazan Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne olurken çocuklara oyuncak ve bayram şekeri dağıtıldı, yaşlılara hijyen seti ve maske armağan edildi.

Kutlamalar 24 semtte gerçekleşti

Korona virüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında bülten edilen caddeye çıkma yasağının gölgesinde kutlanan Ramazan Bayramı, bayram ziyaretlerine mani olsa da kutlamalar konutların balkon ve pencerelere taştı. Büyükçekmece’de Ramazan Bayramı kutlamaları ilçenin 24 mahallesine reelleşti. Büyükçekemce Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve belediye meclis azaları otobüsle semtleri dolaşarak yurttaşların bayramını kutladı.

“Kaidelere uyalım çağrısı”

Balkon ve pencerelere çıkan yurttaşların Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Akgün, korona virüs salgını kapsamında alınan ihtiyatlara uyulması gidişatında gelecek bayramların yine evvelki senelerde olduğu gibi heyecan ile kutlanabileceğini söyledi. Gün boyu süren kutlamalarda çocuklara oyuncak ve bayram şekeri dağıtıldı. Ayrıca Bayramın birinci günü 14.00-20.00 saatleri arasında caddeye çıkma izni bulunan 65 yaş ve üzeri yurttaşlara ise hijyen seti ve maske armağan edildi.

Sıradaki Haber :  Metrobüslerde dikkat çeken yoğunluk

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu