Gündem

Doğum gününde mağazasından ATV’si çalındı

Olay, Domaniç’in Bursa Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Muharrem Tunç, doğum gününde iş yerinin talan edildiğini ve ATV aracının yerinde olmadığını fark edince polise başvurdu. Ekiplerin güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemesinin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mağaza sahibi Muharrem Tunç, “6 Haziran Cumartesi akşamı saat 19.30’da dükkânımı kapattım. Ertesi gün doğum günümdü ve bahçemde işlerim vardı. Zaten Pazar olduğu için dükkânımı açmayacaktım. Saat 11.30’da bir kardeşimizden telefon geldi ‘Abi neredesin dükkânda mısın?’ dedi. Ben de ‘hayır evdeyim’ dedim. ‘Nasıl Evdesin? Dükkanın kapıları komple açık’ dedi. ‘Nasıl olur kardeşim’ dedim bindim motora geldim. Dükkana girilmiş. Ortalık karmakarışık.

İki odamı da karıştırmışlar. Küçük ATV’yi çalıştırmaya çalışmışlar fakat onu çalıştıramamışlar. Büyük olanı da iterek çalmışlar. Bir araba fark ettik görüntülerde, toplamda 3 veya 4 kişiler. Arabayı da iterek Bursa yönüne doğru ilerlediler. Muhtelif giysileri almışlar. Bana ait kaskları almışlar. Ama onları ne olduysa kapının önüne bırakmışlar. Polisi çağırdık geldiler işlemlerini yaptılar. Benimde 7 Haziran 1949 doğum tarihimdi. Doğum günüm de zehir oldu. Böyle bir şey yaşadım. Bir an önce bulunsun istiyorum” dedi.

Tamer Yiğit
 

Sıradaki Haber :  Turizm kentinin merkezinde 2 metrelik engerek yakalandı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu