Gündem

Ekmeğini bakkaldan drone ile aldı

Tüm Türkiye, Ramazan Bayramını korona virüs Covid-19 önlemleri kapsamında caddeye çıkma kısıtlaması sebebiyle konutta geçirecek. Bu kapsamda kısıtlamanın ilk günü bazı firmalar hizmetine devam etti. Kısıtlamaya uyarak caddeye çıkmayanlardan birisi de Kırıkkale’de ikamet eden İlyas Şen’di. Bağlarbaşı Semtinde ikamet eden reklam ajansı sahibi Şen, evinin balkonundan hakimiyet ettiği makinesini mahalle bakkalının kapısına kadar gönderdi. Gidişata afallayan bakkal da poşetlediği ekmeği drone’a bağlayarak Şen’e takviyeci oldu. İnsansız hava taşıtının sesini dinleyen öbür mahalle sakinleri de afallamışlıkla vakayı izledi.

“BAKKALI ARADIĞIMDA DONAKALDI”

Kısıtlama olduğu için konutlarda kaldıklarını belirten İlyas Şen, “Bu caddeye çıkma kısıtlamasından dolayı hepimiz konutumuzdayız. Hatta bayramı da konutlarımız da kutluyoruz. Konutlarımızda kutladığımız bu bayramın gelecek bayramlara allahın izniyle hoş bir umut olmasını diliyorum. Herkesin de bayramını kutluyorum. Biz ajans sahibiyiz, teknolojiyi kullanan şahısız. Daha Öncekinden çocukları bakkala yollardık ekmek alsın diye. Biz de değişik bir şey yapalım dedik.

Ekmeği almaya drone yollayalım dedik. Kırıkkale hoş bir kent. İnsanları cana yakın bir kent. Birbirleri ile hoş uyuşan insanlar. Bakkalı aradığımda donakaldı abi nasıl olacak diye fakat ılımlı karşıladı. Komşularımız da hoş tepkiler gösterdi. Ekran da gördüğüm kadarıyla bir kalabalık gördüm. Önceliği drone’a tanıdılar. Sizler de sırada beklemek istemiyorsanız drone yollayabilirsiniz diye öğrenirim” dedi.

Sıradaki Haber :  Sakın 'oltaya' gelmeyin!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu