Gündem

Evinin önünde araba çarpan küçük kız korkudan sokağa çıkamıyor

Sultangazi’de bayramın birinci günü evinin önünde oynayan 4 buçuk yaşındaki Celile Turgay’a ters güzergahtan gelen bir vasıta çarptı. Çarpmanın tesiriyle yaralanan ufak kız sağlık kurumuna kaldırılırken, vasıta sürücüsü ise vaka yerinden kaçtı. Kazadan sonra psikolojisi bozulan ufak kızın ve ailesinin bayramı zehir oldu. Kazanın ardından ufak kızın büyük bir fobi yaşadığı ve dışarı çıkamadığı bilindi. Ufak kıza çarpan sürücü ise polis ekiplerince tutuldu. Sürücü, ifadesi alındıktan sonra özgür vazgeçildi. Öte yandan, kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı.

“Kızım fobiden caddeye çıkamıyor”

Kazanın ardından kızının gece yatamadığını söyleyen ufak Celile’nin babası Serdar Tugay, ”Çocuğumun şu anda psikolojisi çok bozuk dışarı çıkamıyor, pencereden bakıyor korkuyor. Konutumuzun dibine bile bakamıyor gece sabaha kadar yatamadı. Ablası ile beraber uyuyorlar ablası da yatamadı fobiden dudaklarında yaralar çıktı. Ben de sabaha kadar yatamadım bugün bu vaka bizim başımıza geldi. Başkasının başına gelmesin. O surattan bu kabahatlinin bir an evvel tutulmasını istiyorum. Kızım bana bakıyor ‘Baba ben artık korkuyorum dışarı çıkmak istemiyorum’ diyor“ dedi.

“Kızımın elinde ve suratında yaralar var”

“O sürücü vazgeçip kaçmasaydı benim acımı paylaşsaydı kazadır olabilir bende bu vakayı kapatırdım” diyen Tugay, ”Dün caddenin başındaydım o sırada kızım dışarı çıkmış, ekmek almaya gittim ve o sırada kızım karşıya yola geçmiş ama ben görmedim kızımın karşı yola geçtiğini, kapımızın önünde komşumuzun çocukları ile oynuyorlardı. O esnada kızım karşı yoldan bana doğru geliyordu bizim caddenin altından ters güzergahtan gelen vasıta beyaz bir vasıta içerisinde 4 kişi vardı ama net bir biçimde suratlarını göremedim bunlar ters güzergahtan gelerek iki otomobilin arasında girecek biçimde benim kızıma feci bir biçimde çarptı. O esnada o kadar büyük bir ses çıktı ki komşuların hepsi dışarı çıktı. Sürücü başta durmak istedi ama sonra gaza bastı. Yolun sonunda ben haykırarak ‘benim kızıma çarptı taşıtı durdurun’ dedim. Yolun sonunda bir adam ellerini açarak durdurmak istedi onun da üzerine de taşıtı sürdü. Adam korktu ve kendini yana çekti, vasıta sola manevra yaparak kaçtı. Ben iki cadde peşinden koştum ama yetişemedim daha sonra kızımın yanına geldim ambulans ile sağlık kurumuna götürdük ve tetkiklerini yaptırdık. Suratında ve elinde yaralar var. O sürücü vazgeçip kaçmasaydı benim acımı paylaşsaydı, kazadır olabilir bende bu vakayı kapatırdım. Bugün bana oldu yarın başkasına da olabilir. Bu adama dava açtım. Bu adamın peşini vazgeçmeyeceğim” dedi.

Sıradaki Haber :  Ayasofya Camii'nde ziyaretçi yoğunluğu gece de devam ediyor

Tuncer Cengiz
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu