Gündem

Haluk levent eziyet edilen hayvanlar için harekete geçti

İzmir Karabağlar’da bir yurttaşın köpeklere eziyet ettiği görüntülerin sosyal medyada ortaya çıkması üzerine Karabağlar Belediyesi Baytarlık İşleri Müdürlüğü takımları hadiseye müdahale etti. Takımlar, 7 köpeği yasalar çerçevesinde koruma altına alarak, rehabilitasyon ve bakımını asıllaştırdı. AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu arayarak köpeklerin bakımını üstlenebileceklerini söyledi. Öneriyi kabul ettiklerini belirten Başkan Selvitopu, “Sevgili Haluk Levent ile görüşme sağladık. Alakası için teşekkür ederim. Karabağlar’daki sevimli arkadaşlarımızı gözetmeye ve onların her türlü gereksinimlerini gidermeye devam edeceğiz” dedi.

Levent de sosyal medya hesabından, “7 köpek kurtarıldı. Biri eziyet görmüş, 4’ü yaralı. Karabağlar Belediyesi Baytar Müdürlüğü takımları rehabilitasyonlarını sürdürüyor. Sevgili Muhittin Selvitopu ile görüştük. Köpeklerin bakımını üstleneceğimizi söyledik. Kabul etti. Teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımız artık Ferdinand’ın çiftliğinde yaşayacak” iletisini paylaştı.

Köpeklerin bakım ve rehabilitasyonuna Karabağlar Belediyesi Baytar İşleri Müdürlüğünün Uzundere Rehabilitasyon Merkezinde devam ediliyor.

Sıradaki Haber :  MSB'den Oruç Reis paylaşımı: 'Bölgede hiçbir hukuksuzluğa ve kabadayılığa izin verilmeyecek'

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu