Gündem

Hamile kadın karpuz aşerdi Antalya Valisi özel izin verdi

Karpuz için aşeren kadının eşine Vali Münir Karaloğlu iki saatlik özel izin verdi. Korona virüs salgını sebebiyle caddeye çıkma kısıtlamasının uygulandığı Antalya’da, yurttaşların acil gereksinimlerinin karşılanmasına müteveccih şehir genelinde Vefa Destek Grupları ve Antalya Valiliği Sarih Kapı uygulamasıyla hizmetler veriliyor. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü başta olmak üzere bir hayli yurttaş gereksinimleri için tanımlanan numaralardan dayanak arzında bulunuyorlar.

“Hormonlarım tavan, ağlayacağım”

Hamile olan Cansu Akdemir Tümer ise sosyal medya hesabından Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na seslendi. Tümer paylaşımında, “Ya Allah aşkına caddeye çıkma yasağı yapıyorsunuz, kendim başta olmak üzere öteki hamile bayanlar ne yapsın? Aşerilen şeylere erişemiyoruz bu vaziyet gerçekten çok makûs. Hormonlarım zati tavan valla ağlayacağım artık” ifadelerinde bulundu.

Karpuz aşerdi, eşine izin verildi

Vali Münir Karaloğlu’nun direktifiyle vazifeliler, hamile bayanla bağlantıya geçti. Karpuz aşerdiği bilinen kadının eşine iki saatlik özel izin verildi. Özel izinle Tümer’in eşi, caddeye çıkma kısıtlaması dışında olan Antalya Megakent Belediyesi Toptancı Hali’nden karpuz alarak evine geri döndü.

Arzı karşılanan Cansu Akdemir Tümer, “Sayın valim başta olmak üzere size ve tüm çalışanlarınıza destekleriniz için çok teşekkür ederim. Şöyle bir zaman diliminde asla hakkınızı ödeyemem. Allah hepinizden razı olsun” paylaşımında bulundu.

“Tüm bayanlarımıza sıhhatli günler diliyorum”

Mevzuya ait paylaşımda bulunan Vali Karaloğlu da, “Cansu Hanım’ı yanıtsız vazgeçemezdik. Makul ve suçsuz arzını değerlendirdik. Caddeye Çıkma Kısıtı kapsamında, eşine 2 saatlik izin vererek arzının yerine getirilmesine ihtimal sağladık. Tüm bayanlarımıza sıhhatli, mutlu ve huzurlu günler diliyorum” diye belirtti.

Sıradaki Haber :  Akşehir Tandır Kebabı için coğrafi işaret alındı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu