Gündem

Hayırsever iş insanı koronavirüs sürecinde ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı

Son yarıyılda spora ve meyle verdiği yardımla isminden sıkça laf ettiren Koçel Çelik Eşya Sanayi A.Ş. İdare Heyeti Başkanı Metin Koç, kovid-19 sürecinde de gereksinim sahiplerinin suratını güldürdü.

Memleketi Giresun’da gereksinim sahibi yaşlılara Ramazan süresince sıcak pide ve yiyecek kutusu takviyesinde bulunan bir yarıyıl Giresunspor Başkanvekilliği de yapan Koç, pandemi yarıyılında maske gereksinimi olan bazı sıhhat kuruluşlarının da maske lüzumunu karşıladı.

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 3 bin maske yollayan Koç, “Başta Sıhhat Bakanlığı olmak üzere tüm sıhhat çalışanlarını bu süreçteki mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Bizler de bu süreçte iş insanları olarak elimizden gelen takviyeyi sağlamaya hazırız.” dedi.

Babasının hayalini hakikatleştirdi

Daha evvel memleketi Giresun’da babasının eğitime katkı sağlama hayalini reelleştiren Koç, Giresun Üniversitesi GRÜ Teknik Bilimler İş Yüksekokulu’nun gereksinimi olan ‘makine ve metal teknolojileri atölyesi’ni ve mektep binasını Giresun Vakfı aracılığıyla yaptırmıştı.
Yağlıdere İlçesi’nde okuyan 8. ve 12. sınıf talebelerine de eğitim seti takviyeyi veren Koç, ayrıca mekteplerin kütüphane ve laboratuvarlarına verdiği yardımla isminden sıkça laf ettiriyor.

Sıradaki Haber :  HDP önündeki ailelerin evlat nöbeti 338'nci gününde

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu