Dünya

Hollanda’da çocuklar parklara akın etti

Hollanda hükümeti 6 Mayıs’ta ülkede Covid-19 sebebiyle yaşamını kaybedenlerin rakamında düşüş yaşanması üzerine korona virüs ihtiyatlarını safhalı olarak rahatlatıyor. Hollanda’nın Alphen aan den Rijn kentinde 23 dereceyi bulan sıcaklardan sıkılan çocuklar kent parkına akın etti. Sosyal mesafe kaidesine uyulmadığı ve maske kullanılmadığı kollanan parkta çocuklar ırmakta şişme botlara binerek aileleri ile beraber balık yakaladı. Çocuklar kumda koşup oynayarak günlerini geçirdi. Kent parkının büyük olmasından dolayı insanların dağınık halde oturduğu kollandı. Parktaki havuza giren çocuklar gönüllerince eğlendi. Sıcaklıkların çoğalması ile çocukların dondurmaya alakası da büyük oldu. Kent merkezinin de kalabalık olduğu kollandı.

Hollanda’da 11 Mayıs’tan itibaren kuaför ve berberler açılıyor ve sadece buluşma ile çalışacak. 11 Mayıs’tan itibaren anaokulu, özel eğitim merkezleri, kütüphaneler de açılacak.

Sıradaki Haber :  14 Mayıs En Güzel Cuma Mesajları |2020 Anlamlı Kısa Resimli WhatsApp Cuma Sms'leri| Resimli Cuma Sözleri Mesajları!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu