Gündem

Kısıtlamanın ardından Tuzla’da İstanbul’a giriş – çıkışta uzun araç kuyruğu

2 günlük caddeye çıkma kısıtlamasının ardından Korona virüs temkinleri kapsamında İstanbul’a giriş ve çıkış zamanının uzatılması dolayısıyla D-100 Karayolu, Tuzla Orhanlı mevkisinde polisin teftişi sürüyor. Hakimiyet için bekleyen taşıtlar trafik yoğunluğuna neden oldu. Uzun trafik kuyruğu havadan görüntülendi.

İstanbul’da 2 günlük caddeye çıkma kısıtlamasının ardından Korona virüs temkinleri kapsamında İstanbul’a giriş ve çıkış zamanının uzatılması dolayısıyla teftişler devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesinde yer alan istisnai vaziyetler dışında bir kentten başka bir kente girmek isteyen taşıtlar kabul edilmiyor. Tuzla’daki teftiş noktasında, Kocaeli yönüne gitmek isteyen yurttaşlara trafik polisi takımları seyahat izin dokümanı, çalışma ve ikametgah evrakları sordu. Dokümanı olmayanların kentten çıkışına izin verilmedi. İzini olmayan sürücüler yan yoldan İstanbul’a döndürüldü.

Sürücülerin teftiş için beklemesi, uzun vasıta kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Uzun vasıta kuyruğu drone ile havadan görüntülendi.

Aykut Güç – Halit Arslan

Sıradaki Haber :  Bakan Pakdemirli: 'Sabotaj ihtimali var ama herhangi bir bulguya rastlanmadı'

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu