Rüya Tabirleri

Rüyada Babayla Kavga Etmek

Rüyada babayla kavga etmek aile içindeki sıkıntıya, güçlüğe, tedirginliğe, başarısızlığa, maddi kayba, zahmete, hasar ve ziyana yorumlanır. Babayla ağız dalaşı; benzeşen, arkadaş ve akrabalar hakkında kötümser almak anlamına kazanç. Rüyada baba ile tartışma ettiğini görmek iyi değildir. Ev içindeki bir bıkkınlık ve müşkülatın varlığını muhabere eder. Eğer baba ölmüşse bu rüya evladın babasına olan düşkünlüğünü gösterir.

Rüyasında kendisini babasıyla çekişme yoksa uğraş edip kavgalı bir şekilde gören kimse, bulunduğu ortamda yaşayacağı otorite sorunlarını açıklama eder. Rüya sahibinin ailede söz geçirme konusunda sıkıntılar yaşadığına yorumlanmaktadır.

Rüyada babayla kavga etmek, bununla beraber hırs ve gücün simgesi olduğu da bilinmektedir. Babanızın sizinle kızgın bir şekilde sert bir dille konuşuyorsa, onun size karşı sevgi ve şefkatinin devam ettiğine yorumlanır.

Bu rüyayı görenin babası ölmüşse fakirlere onun ruhunun şad olması için sadaka vermesi gerekiyor. Eğer yaşıyorsa gönlünü almalı, arayıp sormak gerektiğine işaret edilmektedir. Hem, iyilik yapmaya ve hayır işlemeye devam etmeniz gerektiğini bildirir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Ebegümeci Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu