Rüya Tabirleri

Rüyada Çadır Görmek

Rüyada çadır görmek, tüccar için yolculuğa, ehil olan için yöneticiliğe, bekâr için evlenmeye, öteki kimseler için mal ve dünyalığa yorulur. Yeni çadır sevinç anlamındadır. Yırtık ve eskimiş çadır üzüntüye, Çadırda oturmak mal ve saltanata sinyâl eder. Çadır düzenlemek ev edinmeye, Çadırı söküp götürmek taşınmaya yoksa görevden alınmaya alamettir.

Rüyada Yeşil Alanda Çadır Bakmak

Yeşillik bir alanda görülen çadırlar şehit kabirlerine, Kıl ve keçeden yapılmış çadır halis kulluğa ve bunun sonucu kazanılacak öbür dünya mutluluğuna, Çadır direğinin göçmesi konut reisinin hastalanmasına yoksa namazı aksatmaya, Çadırın orta direğinin kısa olduğunu bakmak namazın tadili i erkâna riayet etmemeye kötüye işaret eder. ( Hem Bakınız; Oba, Otağ.)

Rüyada çadır görmek kapalılığa işarettir. Rüyasında çadır görmek hayatinin değişikliklere uğrayacağına birçok islere girip çıkacağına, sonunda mutlu bir hayata kavuşacağına kötüye işaret eder.

Rüyada bir çadır kurduğunuzu bakmak, yeni bir ise başlayacağınıza; çadırınızın yıkıldığını görmek, isinizin bozulacağına; birçok çadırların kurulduğu bir yerde bulunduğunuzu bakmak, çok ortaklı bir şirkete ya da bir kooperatife gireceğinize delildir.

Rüyada Çadıra Girmek

Çadırdan içeri girmek ummadığınız birinden bir kötülük göreceğinizi belirtir. Çadırda uyumak sevdiğinden haber geleceğini belirtir.

Rüyada Çadır Bakmak yolculuğa, kabre, kadına ve eve işarettir. Bu rüyalar ayrı birkaç şekilde yorumlanır. Çadırdan içeri girmek hiç beklemediğiniz birinden bir fenalık göreceksiniz demektir.

Çadırı toplayan erkek ise, kendi işinin sahibi olur. Çadırda uyuklamak sevdiğinden haber geleceğini belirtir.

Rüyada Büyük Çadır Bakmak

Çadır ne dek büyükse böylece iyidir. Çadırda oturmak güzel bir olayın pek yakında gerçekleşeceğine muhabere eder.

Bazı tabirciler büyük bir çadırı olduğunu gören kimse, şehitlerin kabirlerini ziyaret eder ve onlara bahtı açık dua eder. Bazen o kimse şehit olarak dünyadan göçer.

Sıradaki Haber :  Rüyada yabancı dil konuşmak ne demek

Rüyada büyük bir çadır bakmak ya da bezden üretilmiş ya da iki sırık üzerinde duran çadır ve bunlar gibileri bir sahrada veya bir yerde yoksa çayırlık ve çimenlik bir yerde görse o yerde bir şehit olduğuna kötüye işaret eder. Bir kimse büyük çadırlara malik olsa yoksa birisinin altında gölgelense, o kimsenin şükründen aciz kalacağı bir nimetle nimetlenmesine kötüye işaret eder.

Tanımadığı büyük çadır perde ve kubbelerin renkleri yeşil veya beyaz olması halinde iyiliğe, şehitliğe ve ona, ibadet yaparak erişeceğine delalet eder. Bu rüya, Beyti Mukaddesi ziyaret etmeye de delalet eder.

Rüyada Çadırda Oturmak

Rüyada bir çadırda oturduğunu görmek, hayatinin bazı değişikliklere uğrayacağına yorumlanır. Rüyada çadır kurup oturduğunu bakmak bir ev satın almaya ya da diğer bir eve taşınmaya işarettir.

Bazı tabirciler büyük bir çadırı olduğunu gören kimse, şehitlerin kabirlerini ziyaret eder ve onlara uğurlu dua eder. Ara Sıra o kimse şehit olarak dünyadan göçer.

Büyük bir çadırı bir sahrada veya bir yerde yahut çayırlık ve çimenlik bir yerde görse, o yerde bir şehit olduğuna işarettir. Bir kimse büyük çadırlara malik olsa yoksa birisinin aşağıda gölgelense, o kimsenin şükründen aciz kalacağı bir nimetle nimetlenmesine işarettir.

Tanımadığı büyük çadır perde ve kubbelerin renkleri yeşil veya beyaz olduğu takdirde iyiliğe, şehitliğe işarettir. Rüyada çadır görmek, yolculuğa, kabir ziyaretine yahut zevceye ya da eve işarettir. Çadırların çokluğu bulutlara işarettir.

Bir kimse kendisine bir çadır kurulduğunu görse devlet başkanı ise otoritesi artar. Eğer orduya mensupsa bir yere ödev edilir. Tüccar ise yolculuğa çıkar hayır ve şerefe ve iyi bir hizmetçiye işarettir.

Rüyada beyaz bir çadır görmek, görebilen kimse iyilikle emreden kötülükten sakınan ve büyük günahtan tövbe eden bir adam olduğuna işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Hadım Görmek

Rüyada görülen çadır, ona giren kimse yoksa kendisine kasten olarak kurulan kimse için mülke işarettir. Eğer mülke ehil ve değerinde değilse izzet ve yüksekliğe işarettir.

Rüyada görülen ve bilinmez beyaz çadırlar şehitlerin kabirleridirler. Yeşil çadırların da tabiri böyledir. Bir kimse bir çadırdan terketmek suretiyle çıksa o kimse devletten çıkar, isten atılarak yardımcılarından ayrılır. Kendi çadırının dürülüp yığılmış görse, ömrünün tükenmesine işarettir.

Rüyada Çadır Kurmak

Bu rüyalar birkaç şekilde yorumlanır. Çadır kuran erkek yakında meslek sahibi olur, eli ekmek tutar. Çadırı toplayan erkek ise, kendi işini kurar. Çadır ne değin büyükse öyle iyidir.

Rüyada çadır kurmak hoş bir olayın öyle yakında meydana geleceğine ve bir işin sonuçlanacağına sinyâl eder. Çadır kuran erkek yakında iş sahibi olur, eli ekmek tutar. Rüyada çadır kurduğunuzu gördüyseniz hayatınızda birtakım şartların değişmesi olacağı anlamına kazanç. Sıkıcı bir yolculuğun işareti de olabilir.

Rüyada üzerine bir büyük çadır kurulduğunu görmek, rüyayı görebilen birey saltanat ve devlete erişir. İşi ve arzusu adaleli olur.

Birçok çadırların kurulu olduğunu görmek, bir kooperatife aza olup ev sahibi olacağına işarettir. Bir başka rivayete kadar de: Rüyada büyük bir çadır kurulduğunu gören kimse, büyük güce ve imkâna sahip olur. İşi ve arzusu kaslı olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu