Rüya Tabirleri

Rüyada Irgat Görmek

Bakınız; İşçi.

Rüyasında terlemiş içinde ırgat görebilen bir kişinin, başına bir felaket gelebilir. Eğer rüyayı görebilen birey ırgatın terini silerse, rahatlayacak demektir.

Rüyada irgat gibi çalistiginizi görmek, büyük bir sikinti içinde bulundugunuza isarettir. Bir binada ya da tarlada çalisan bir irgat bakmak, bir felaketin üzerinizde dolastigina, sa daka vermeniz gerektigine delalet eder. Çalisan bir irgata siga ra,su gibi her hangi bir ikramda bulundugunu bakmak yakinda feraha çikacagina ve sevinecegine delildir. Rüyada evinizde veya tarlanizda, yoksa bahçenizde irgat çalistirdiginizi veya bir yerde kendinizin çalistiginizi bakmak, yakinda kendi basiniza bir is kuracaginiza; bir tanidik vasitasi ile bir sir ket veya kuruma girerek orada oldukça kayda değer bir vazife alacaginiza, fiziksel durumunuzun oldukça iyi bir ışık halkası gelecegine isaret tir.

Rüyasinda terlemis icinde irgat görebilen bir kisinin, basina bir afet gelebilir. Eger rüyayi gören kisi irgatin terini silerse, rahatlayacak demektir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Falcı Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu