Rüya Tabirleri

Rüyada Irmak Görmek

Rüyada Irmak Bakmak yüksek makamlar, nimet ve menfaat demektir. Temiz ve berrak bir ırmakta yüzdüğünü veya su içtiğini görebilen, devlet adamları ile dost olur ya da zenginliğe kavuşur. Bulanık ve çamurlu bir ırmakta yüzdüğünü görebilen, keder ve üzüntüye kapılır, huzursuz bir dönem geçirir. Bir Irmakta abdest aldığını gören, tüm günahlarından pişmanlık eder.

Temiz akan bir ırmak alim bir insan anlamına da gelir. Kısacası su temiz ise, iyi; bulanık ise, kötüdür.
Evinden ırmak çıktığını bakmak, devlet memuriyetine ve kazanca işarettir.

Rüyada büyük bir ırmağa düşmek; risk içinde olduğunuzu eğer çok uğraşılırsa kurtulursa rahata ereceğine eğer, ırmaktan çıkmazsa sıkıntıya yorumlanır.

Rüyada sakin, temiz bir dere bakmak, zenginlik, sevinç, başarı ve bol kazancın işaretidir. Benekli bir ırmak, kıskanç insanlarla taraflı olacağınız ve çoğu tartışma yaşayacağınız anlamına gelir.

Rüyada büyük bir ırmağın kenarında bulunduğunuzu ve suyun akışını seyrettiğinizi bakmak, işlerinizin yolunda gittiğine yorumlanır.

Irmağın şiddetli akıntısını görmek, kazancınızın artacağına; ırmakta bazı ağaç dallarının, yapraklarının sürüklenip gittiğini görmek, işlerinize daha diğer kanallar aradığınızı ve kazancınızın çoğalması için çareler düşündüğünüzü gösterir.

Bir diğer rivayete kadar de: dere işlerin iyi gideceğine ve kazancın çoğalacağına, ferah ve bolluğa sinyâl eder.

Bir ırmağın üstünde yürüdüğünü görmek, kişinin hayırsever olduğuna ve sıhhate dikkat çekici eder. Rüyada azgın sularla çağlayan bir ırmak görmek, başlanılan işlerde muvaffakiyet ve başarılı olmaktır.

Rüyasında dere görenin, daima için ferah, kazançlı bir yaşam, bereket ve bereket içinde yaşayacağına yorumlanır. Irmakta boğulmak sıkıntıya, ırmakta çamaşır yıkayıp temizlemek ise, dini bir müesseseye takviye ederek sevap kazanacağına göze çarpan eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Bağırmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu