Rüya Tabirleri

Rüyada Lahana Görmek

Vahşi yaratılışlı, taş kalpli bir kimseye, nahoş şeylere, Elinde lahana yaprakları görmek, elde ettiği şeye yumuşak bir yöntemle nail olacağına delalet eder.

Rüyada lahana bakmak, rüya sahibinin sırrına ve kuytu mala dikkat çekici eder. Rüyada lahana yapraklarının sararmış olduğunu bakmak, rahatsızlık ile tâbir olunur. Bir Takım kez de lahana görmek, bedeni ve kalbi katı, vahşi, merhametsiz bir kimseye alâmettir.

Lahanayı alıp keserek yediğini bakmak, âlemin sırrına vâkıf olmağa çalışmaya işarettir.

Rüyada lahana görmek, yaklaşık olarak tüm ahali hesabına iyi değildir. Rüyada asma, üzüm ve lahanaları pazara götürdüğünü görmek, güç ve meşakkata delâlet eder.

Rüyada lahana hayatınızda birçok can sıkıntısı yaşayacaksınız demektir. Eğer lahana yeşilse, aşk yaşamınız altüst olacak. Hayatınızda çoğu sorun yaşayacaksınız. Eğer lahana yeşilse aşk hayatınız alt üst olacak.

Arka arkaya gelecek para, aralıksız büyük gelir olarak yorumlanır.

Rüyada lahana görmek dar mala ve sirra delalet eder. Lahanayi alip keserek yedigini görebilen, baskalarinin sirlarini ögrenmege çalisir, eline rahat mülk geçer.

Lahana yapraklarinin sararmis oldugunu görebilen, hafif bir hastaliga yakalanir ve sakladigi paradan bu hastaliktan kurtulmak için sarf eder.

Bahçeden bir lahana kesip evine getiren sir saklamakla taninir. Bir baska rivayete görede: Rüyada lahana görmek kalbi kesin barbar bir adama isarettir.

Bir kimse rüyada elinde lahana yapraklan oldugunu görse, istedigini elde edecegine isarettir. Lahana bakmak tüm ırk ve bahusus ticaret ehli için hos degildir. Lahanalari pazara götürenleri bakmak, siddete isarettir.

rüyada lahana görmek kalbi kah barbar bir adama isarettir. bir kimse rüyada elinde lahana yapraktan oldugunu görse, istedigini elde edecegine isarettir. lahana bakmak tüm millet ve bahusus ticaret ehli icin hos degildir. lahanalari pazara götürenleri bakmak, siddete isarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Öğrenmek Görmek

Rüyada lahana hayatinizda bircok sikinti yasayacaksiniz demektir. Eger lahana yesilse, ask yasaminiz tepetaklak olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu