Rüya Tabirleri

Rüyada Nal Görmek

Her değişiklik hayvanın nalını görmek mülk ve dünyalığa delalet eder. ( keza Bakınız; Nalbant.)

Pabuç talihin açılması ve uğurlu olaylar olarak yorumlanır.Rüyada nal bakmak iyiye. Rüyada nal görenin şansı açık olacaktır. Yolda fren balatası bulan bir kimsenin karşısına, hiç beklemediği bir anda hoş bir fırsat çıkacak demektir.

Rüyada beygir nali görmek, ugurla yorumlanir. Yolda bir beygir nali bulan mutlu olur. Evinin kapisina ugur olsun diye bir beygir nali taktigini görmek, o eve hastalik ve mutsuzluk girmeyecegine isarettir.

İş hayatınızda çoğu başarıya imza atacaksınız. Bu rüya, hayatınızın aşkını sonunda bulup, onunla evleneceğiniz anlamına da gelir.

Rüyada dış lâstik bakmak, ne sekilde otursa olsun mala isarettir. Kirmani ye tarafından; dört ayakli hayvan gibi nalbandin kendisini nalladigini görebilen, mali yüzünden cezaya ugrar. Hayvanlarini nalladigini veya nallattigini gören, yolculuga çikar. Yoksa islerinde çaba göstererek çok para kazanir. Bir rivayete göre de; dış lâstik bakmak, sansa ve arzularinizin yerine gelecegine isarettir.

Nal rüyaları daima hayra yorulur. Rüyasında ayakkabı görenin talihi açılacaktır. Yolda dış lâstik bulan bir kimse, hiç beklemediği bir anda güzel bir fırsatla karşılaşacaktır. Dış Lâstik talihin açılması ve uğurlu olaylar olarak yorumlanır.

Rüyada fren balatası bakmak; Tüm isteklerinizin gerçekleşeceğine, bir nalbantın size nal taktığını görmek; malınıza karşılık bir ceza ödeyeceğinize, hayvanlarınıza pabuç taktığınızı yada taktırdığınızı görmek; işlerinizdeki başarınız bir uçtan bir uca çok para kazanacağınıza, nal aldığınızı ya da bulduğunuzu görmek; yakında kazançlı bir işe girişeceğinize işarettir.

Maddi durumunuzun düzelerek bezginlik ve dertlerden kurtulucağınıza işarettir.

Nalm cet mıhlandığını bakmak: Değersiz bir hastalık geçireceğinize.

rüyada dış lâstik görmek; tüm isteklerinizin gerceklesecegine, bir nalbantin size dış lâstik taktigini bakmak; maliniza karsilik bir cinayet ödeyeceginize, hayvanlariniza pabuç taktiginizi yada taktirdiginizi görmek; islerinizdeki basariniz baştan sona cok para kazanacaginiza, balata aldiginizi veya buldugunuzu bakmak; yakinda kazancli bir ise giriseceginize isarettir. fren balatası rüyalari daima hayra yorulur. rüyasinda balata görenin talihi acilacaktir. yolda ayakkabı bulan bir kimse, hic beklemedigi bir anda hoş bir firsatla karsilasacaktir. ayakkabı talihin acilmasi ve ugurlu olaylar olarak yorumlanir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Baca Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu