Rüya Tabirleri

Rüyada Saat Görmek

Vakitleri bildiren saatin, gece ve gündüzden bir vakti gösterdiğini görmek altın ya da gümüş paraya, sözü yerine getirmeye, Saat ara sıra dakik olmaya, zamanın kıymetini bilmeye, anın vacipleri ni yerine getirmede alıngan davranmaya ya da sözüne güvenilmeyenn kimseye delalet eder.( Ayrıca Bakınız; Vakit.)

Rüyada saat bakmak , nahoş haberlere; saati hazırlamak hayatın gidişinin düzene sokulmasının elinizde olduğuna; saatin sesini duymak bir çağrıya işarettir.

Rüyada saat bakmak, kötü haberler almaya göze çarpan eder.; Saati kurmak yaşamın gidişinin düzene girmesinin gerektiğine yorumlanır. Saatin sesini duymak bir çağrıya yorumlanır.

Rüyada masa veya duvar saatinin çalışması bir, aile yaşamının iyi olacağına göze çarpan eder. Kol saati veya cep saati özel işlerinizin karmakarışık olduğuna yorulur.

Saatin durması yada içten çalışmaması, bir takım problemler çıkacağına yorumlanır.

Çevrenizde birtakım düşmanların varolduğuna işarettir. Eğer rüyanızda saatin çaldığını duyduysanız, fena haberler alacağınız anlamına gelir.

Saat güzelse ve iyi çalışıyorsa kişinin hayatında olacak olumlu değişiklikleri belirtir. Saat ne değin hoş ise şansın dönmesi pek hoş olacaktır.

Rüyada saat bakmak, sikinti ile yorumlanir. Çalar saatin sesi ise, beklenmeyen kötü bir haber demektir. Bir baska rivayete görede: Rüyada saat görmek, çocuk ve ortaga isarettir. Rüyada görülen saat, sahibi için süsleme ve güzelliktir.

Rüyasında çalışan bir masa ya da duvar saati görmek, aileyle ilgili konuların yolunda gittiğini belirtir. Rüyada kol saati ya da cep saati özel işlerle ilgilidir.

Düzgün çalışması özel hayatın yolunda gittiğine delalettir. Saatin durması yada içten çalışmaması, bazı problemler çıkacağına işarettir.

Rüyasında çalışan bir masa ya da duvar saati bakmak, aileyle ilgili konuların yolunda gittiğini belirtir. Rüyada kol saati ya da cep saati özel işlerle ilgilidir. Sürükleyici çalışması özel hayatın yolunda gittiğine delalettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Dağ Yolu Görmek

Rüyada saat görmek; mala, aile mutluluğuna, huzura, rızk bolluğuna, saati bozulmuş bakmak; işlerin bozulacağına, saatin kırıldığını yada kaybolduğunu bakmak; işini kaybetmeye, hastalığa, ölüme, saatin dağıldığını görmek; ölüme, yeni bir saat edinmek; çocuk sahibi olmaya yorumlanır.

Rüyada duvar saati görmek, rüya sahibinin islerinin iyi gitmesine isarettir. Büyük saat görmek ise vefat haberi almaya isarettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu