Rüya Tabirleri

Rüyada Sabah Namazı kıldığını görmek neye işarettir? Sabah namazını kılmak

Rüyada sabah namazını kıldığını görmek, fazla rızka, helal mala, arzu ve muradın husulüne nailiyete işarettir. Rüyada cemaatle sabahtan namazını kıldığını bakmak, şeriat ve sünnete ittibaya, hacca ya da yolculuğa dalelettir ve o birey her harukalde selâmet bulur. Son nefeste îman ile göçüp cennet-i âlâya girer. Rüyada sabahtan namazı kılmak, sevinç, sürür ve saadet vesilesidir ve günün tüm ferahlığının geldiği birincil saatlerdir. Sabah namazı, büyük memuriyete, reisliğe, emaneti yerine getirmeye, Allah’ın farz kıldığı şeyleri yerine getirmeye, nefret ve endişelerden kesin almak anlamlarına gelmektedir.

Derler ancak: Sabah namazını kıldığını gören kimse, yeme-içme ve giyim kuşam gibi kendisine mecburi olan şeyleri hazırlamaya işarettir. Bir kimsenin rüyada sabah namazını kıldığını görmesi, onun oluşturacağı yemine işarettir. Rüyada kıbleye içten sabahleyin namazını kıldığını bakmak, dünya ve ahrette hayra yorumlanır.

Rüyada abdest alıp sabahtan namazı kılmak

Abdest alıp sabah namazını kıldığını görebilen, üzüntü ve üzüntüden kurtulur. Rüyayı görebilen tüccarsa, sermayesi olmadan mülk kazanacağına göze çarpan eder. Mescitte sabah namazı kıldığını görmek muradınıza ereceğinizi belirtir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Haç (salib,istavroz) Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu