Gündem

Televizyonları olmadığı için EBA’yı takip edemeyen 5 öğrenciyi sevindirdiler

Manisa’nın Gölmarmara İlçe MANEP 2023 Proje Koordinatörü Çiğdem Beşer, Gölmarmara’da beş çocuğun televizyonu olmadığı için evlerinde EBA’ya bağlanamayıp uzakta eğitime katılamadıklarını Twitter’dan yazarak yardımseverlere çocukların seslerini duyurmak istedi. Sosyal medyadan çocukların durumunu öğrenen AR-GE Birimi Öğretmenleri Manisa İl Ulusal Eğitim Müdür Yardımcısı ve AR-GE Birimi Sorumlusu Necmettin Açık Fikirli’a çocukların durumlarından bahsetti. Aydınlatılmış da, gerekli yardımın yapılabilmesi için Manisa İl Ulusal Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve Manisa Valisi Ahmet Deniz’le zorunlu görüşmeleri yaptıktan sonradan Vestel sponsorluğunda beş öğrenci için televizyon teminini sağladı.

ÖYLE Birimi Koordinatörü Kübra Çelebi, ASKE Birimi Koordinatörü Özden Kabak ve AR-GE Birimi Öğretmeni Türker Yağmur televizyonları alarak Gölmarmara ilçesindeki çocukların evine ulaştırdı.

TRT Mektep kanallarından artık derslerini peşine düşüp takip edebilecekleri için çok mutlu olduklarını belirten çocuklar emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sıradaki Haber :  Koronayı fırsat bildi, su kabaklarını sanat eserine dönüştürdü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu