Yerel

Tuzla Belediyesi sıhhat çalışanlarının her daim yanına

Covid-19 ile mücadelenin sembolü olan sağlık durumu çalışanlarına desteğini sürdüren Tuzla Belediyesi, dezenfekte ve temizlik çalışmalarıyla çevre temizliği ve millet sağlığı konusunda kararlılıkla aralıksız uygulamalarla sürece ve mücadeleye katkı sunuyor. Tuzla Devlet Hastanesi ve çevresi ile sıhhat kuruluşları ve eczanelerde dezenfekte ve temizleme çalışmalarını durmaksızın yürüten Tuzla Belediyesi, güne Tuzla Devlet Hastanesinde yıkama ve temizleme çalışmaları ile başladı. Covid-19 çaba sürecini kararlılıkla devam ettiren Tuzla Belediyesi, mobil mutfak, hastane bahçesinde hasta yakınları için kurulan çadır, yıkama ve dezenfekte çalışmaları ile de afiyet çalışanlarına ve hasta yakınlarına desteğini aralıksız sürdürüyor.

İlçe genelinde aralıksız süren çalışmaları değerlendiren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Printer, “Hem bir doktor keza şehr-i emin olarak ilçemizin her köşesine ulaşıp, olmamız gereken her notada zamanında almak için yorulmadan çalışıyoruz. Afiyet çalışanlarımız ülkemizde uluslararası alanda misal gösterilen bir mücadeleye imza atarke,n bizler de onlara destek olmak için var gücümüzle çalışıp bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bir yandan koruyucu tedbirler alırken, öteki yana bilgilendirme ve duyurular ile vatandaşımızın yapması gerekenleri anlatıyoruz. Sahada temizleme, dezenfekte, yıkama çalışmaları yaparken saha peşinde çağın imkanlarını kullanarak vatandaş taleplerini online izliyoruz ve vatandaşlarımızın yanına oluyoruz. Bir doktor olarak ayrıca sıhhat çalışanlarımızın mücadelesini, hem ülkemiz adına alınan tedbirlerin kararlılıkla uygulanmasını keza de vatandaşlarımızın sürece katkılarını görüyor, bizler de öncelikle sağlık durumu çalışanları elde etmek üzere süreçte gece gündüz çalışan emniyet güçlerimiz ve öteki bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Tuzla Belediyesi, ilçe genelinde devamlı saha çalışmalarıyla beraber bilgilendirici ve eğitici görsel, film ve duyurularla vatandaşların evde kalarak sağlık durumu çalışanlarına yardım olmasına katkıda bulunuyor.

Sıradaki Haber :  Hayırsever vatandaşın ödediği veresiye defterleri belediye yaktı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu