Gündem

Ünlü şeflerden ihtiyaç sahipleri için özel iftar yemeği

Ramazan ayı korona virüs salgını sebebiyle buruk geçse de gereksinim sahiplerine destekler Ramazan ayının maneviyatına uygun biçimde devam ediyor. Bir Hayli belediye de bu anlamda ilçelerde bulunan gereksinim sahiplerine desteklerini sürdürüyor. Tuzla Belediyesi de bu kapsamda tertip ettiği çalışmayla farkındalık oluşturdu. Türkiye’nin en şanlı şefleri gereksinim sahipleri ve korona virüsle gayrette gece gündüz demeden çalışan sıhhat çalışanları için Tuzla Belediyesi aş evinde iftar yemeği hazırladı.

Niteliği ve Lezzeti dikkate alıyoruz

Aşevinde senelerdir gereksinim sahipleri yurttaşlara yemek verdiklerini vurgulayan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “Yemekleri burada hazırlayıp en hoş biçimde konutlara eriştiriyoruz. Ancak tüm dünyayı saran Covid-19 pandemisinden sonra konutlarında kalan yurttaşlarımızın bir haylisinin gereksinimi ortaya çıktı. Dolayısıyla kapasitemizi de artırdık. Bu süreçte de talebelerimiz olmadığı için yaşlılarımız daha çok ön tasarıya çıktı. Sıhhat çalışanlarımıza da öncelik olarak yemek eriştiriyoruz. Niteliği ve lezzeti dikkate alıyoruz her zaman ancak burada şanlı şeflerimizin özel yemekleri ile yemeklerimizin en niteliklilerini eriştiriyoruz” dedi.

En iyi işimiz gereksinim sahiplerine yemek yapmak

Şanlı şeflerden Selen Kırımcan, sabahları gereksinim sahibi bin şahsa yemek pişirdiklerini belirterek, “Öğleden sonra ise 250 sıhhat çalışanı için yemekler yapıyoruz. Bunları Tuzla Belediyesinin aşevi içerisinde yapıyoruz. Birey rakamı geldikçe menü revize ediyor. Bizim en iyi yapabildiğimiz şey yemek yapmak. Bu yarıyılda da en çok gereksinimimiz olan şey birbirimize dayanak olmak. Birbirimize iyi gelmemiz gereken bir yarıyıldan geçiyoruz” diye konuştu.

Aykut Güç – Halit Arslan

Sıradaki Haber :  Son 24 saatte korona virüsten 57 kişi hayatını kaybetti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu